folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Tavsiyenize İhtiyacım Var Site Hakkında

Tavsiyenize İhtiyacım Var Site Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Benim matyardim.com u bilen bilir burda kendi çapımda matematikle ilgili konu anlatımları soru çözümleri yapıyorum youtube a da videokar çekmeye başladım hatta konuda açmıştım o iş biraz yavaş ilerlesede gidiyor şimdi siteye forum bölümünüde açtım forum bölümünü aktiflemem lazım siteye üye geliyor hızlandırmam lazım  şu an bütün makaleler public herkese açık sadece üyelere açık yapsam üye olmaya zorlasam insanları sizce nasıl olur bunun yanında adsense olayımda var tabi  buna göre de bir tavsiye verirseniz sevinirim sene içinde eğitim öğretim döneminde günlük tekil hitim 2-2.5k altına düşmüyordu bazen 3k yı geçtiği günlerde oldu daha başka face hayran sayfası 13k    twiter1.6k   bunlardan makale yazdığım zaman paylaşıyorum  onun haricinde özel dersle uğraştığım için kendi şehrimde(mersin)   bunu sanaldan reele  kanalize etmem lazım tavsiyrlerinizi bekliyorum  teşekkürler

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Üye olursanız sevinirim  sorulan sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım

http://www.matyardim.com/forum/forum.html

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

1-diyelim ki ben tesadüfen sitene girdim.  bu siteye üye olmam.

belki matematik dahisisin ama ben seni tanımadığıma göre siten senin yüzün oluyor.

2-wordpres teması kullanmışsın. çok sade neyse tercih meselesi diyelim ama kategori kısmı karma karışık.

3-mesela ben tükçe bilmiyorum baktığımda:

"bu sitede matematikle ilgili birşeyler yazıyor herlade" denilecek bir başlık kısmında matematiksel bir fotoğraf olsaydı iyi olurdu.

4-matematik sitesi ama çağdaş tarih yazısı var. kullandığın logoda ki tüy edebiyatı anımsatıyor. dikkat et o onun için kullanbılır çoğunlıkla.

5-ilanlar için yan tarafta ilan duyuru yeri yapabilirsin. sayfanın başında olmasın bence

6-videolarında güzel anlatmışsın izledim bir kısmını.

eleştirilerime inşallah kızmazsın.

tavsiyede bulanacağım ben matematik öğretmeni olsam ve site kursam şunu yapardım

anasayfa

hakkımda

ya seviyeye göre matematik listesi vereceksin ( 1. sınıf/ 4-5-6-7-8-9... üniveriste/ ygs/ ales/akedemik(daha çok meslekdaşlaraına uygun bir bölüm/ kpss)

her seviyenin altında video ve ödev sekmesi koyardım

yada matematik konularını listeleyeceksin onun altına seviye diye belirteceksin.

özel ders talebi (burada hem özel ders verdiklerine ait ödev notlar olabilir hemde yapabilirsen online bağlanıp ders verebilirsin internet üzerinden)

diğer sosyal aktivitelerim (burada şiirmi paylaşırsın hikayemi yazarsın sana kalmış. istersen foto paylaş)

eğlenceli matematik ( burada komik matematikle ilgili hikaye resim anı olay paylaşırsın günlük yaz )

iletişim

foruma gerek yok her kategorinin altına yorum butonu koy. o konu orada tartışılsın işte

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kesinlikle tüm düzeltilmesi gereken önerileri yapmış (Y) wordpress konusunda desteğe ihtiyacın olursa pm atabilirsin.

TheKorsans tarafından 14/Eyl/14 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

kesinlikle tüm düzeltilmesi gereken önerileri yapmış (Y) wordpress konusunda desteğe ihtiyacın olursa pm atabilirsin.

Joomla sistem.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Joomla sistem.

Yanlış anlamayın ama adam qapak yapmış genjler :D

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Joomla sistem.

Alıntıladığım yazıda wp yazınca siteyi hiç incelemedim, sadece dediği bi kaç maddeye baktım fail olmuşuz :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

@Futurist   yazdıklarına dikkate alıp değişiklik yapacağım zaten forum bölümü olmadığı için  bu kadar menü ismi var. Sileceğim bir kısmını çok teşekkürler.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Tema stilini değiştirdim menüden bir kaç başlık sildim renk ayarları yaptım.  Birde logoyu değiştirdim. 

matematik24.com
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 9