folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tayyip Erdoğan’In ABD Başkonsolosluğu Ziyareti

Tayyip Erdoğan’In ABD Başkonsolosluğu Ziyareti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay.asp?goster=haberdetay&idhaber=1726

yukarıdaki yazı gerçekten dikkatimi çekti bu makemedesavcılara anlatılıyor

Hayrullah Mahmut Özgür kendisine Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde yanında Cüneyt Zapsu olduğu halde ABD İstanbul Başkonsolosluğuna yaptığı ziyarete ait bir video izletildiğini, internet üzerinden izletilen bu videoda, Tayyip Erdoğan'ın, ABD’li yetkililere ve CIA görevlilerine, Başbakan olması halinde yapmayı planladıklarını anlatarak çeşitli konularda söz verip, taahhütlerde bulunduğuna dair görüntü ve seslerin yer aldığını belirtti.

Sizce bu durum ne kadar doğrudur  eğer gerçekten böyleyseabd bu tezgahı nasıl yapıp bu adamı başa getirebiliyor ?
    bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay.asp?goster=haberdetay&idhaber=1726

yukarıdaki yazı gerçekten dikkatimi çekti bu makemedesavcılara anlatılıyor

Hayrullah Mahmut Özgür kendisine Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde yanında Cüneyt Zapsu olduğu halde ABD İstanbul Başkonsolosluğuna yaptığı ziyarete ait bir video izletildiğini, internet üzerinden izletilen bu videoda, Tayyip Erdoğan'ın, ABD’li yetkililere ve CIA görevlilerine, Başbakan olması halinde yapmayı planladıklarını anlatarak çeşitli konularda söz verip, taahhütlerde bulunduğuna dair görüntü ve seslerin yer aldığını belirtti.

Sizce bu durum ne kadar doğrudur  eğer gerçekten böyleyseabd bu tezgahı nasıl yapıp bu adamı başa getirebiliyor ?
    bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Yani Adama Taş atıyosunuzda Bu kadarına da yuhh...Videoyu Getir  o zaman konuşalım..

Sorunun cevabıda adamı başa getirren onlar değil bu ülkede yaşayan halkın çoğunluğu..

Hurafe oldugunu düşünüyorum. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    ne düşündüğümü sölim mi gene aynı muhabbet çıkacak yok şöleydi de yok böleydi de falan filan. konuyu açma nedenin bariz tartışma çıkması işte :)

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dipnot: Hemide emniyet mensuplarının siyasii görüş bildirmeleri yasak deilmi ? :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:
    Dipnot: Hemide emniyet mensuplarının siyasii görüş bildirmeleri yasak deilmi ? :)

birader sen ne saçmalıyorsun sadece fikir öğrenmek istedim siyasi görüş belirtmedim amacım siyasi tartışmada değil bu tayyip erdoğanhükümeti iktidar oldu olalı söylenen bir şeydir ateş olmayan yerden de dumanın çıkmadığını düşünmemdir. ayrıca iyice oku  sonra cevap yaz  yazıyı ben yazmıyorum yazılan yazı üzerine fikir soruyorum seni bu kadar rahatsız etmedin bunlar atgözlükleriyle hiç bir şey olmaz bunuda öğren trabzon

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

@trabs0n

Hâla bu konulara yorum yazıyor musun :)

Bırak Erdoğan karşıtları kendi kendilerini mutlu etsinler yalan yanlış bilgilerle. Belki tatmin olurlar :)

Oylarda geçemeyince iftiralar, sallamalar, yalanlar diz boyu tabii :)

Kim ne yazarsa yazsın, bir daha cevap yazmayacağım bu konuya, sen de yazma :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Asagidaki Wolfowitz'e yazdigi mektup ve bir yorum.Zaten gazetecinin izledim dedigi videoda ki oyle bir video varmi yokmu kesin degil.Ama orada siraladigi vaatlerin cogu zaten gerceklestirilmis  , iste sozde soykirim vs birkac konu kaldi simdi :) Wolfowitz'e yazdigi mektubu yalanlamadi + zaten BOP esbaskaniyim diyede resmi agizdan soyledi zaten...Yani sey gibi bu , yasar ne yasar ne yasamazda , "defterin buraya kadar yazdigina inaniyorsunda bundan sonrasina niye inanmiyorsun be adam" ...

-------------------

ABD'nin Türkiye'yi de bölen Büyük Ortadoğu Projesi'nin görevilisi olduğunu her fırsatta söyleyen Tayyip Erdoğan'ın 4 Kasım 2002 tarihinde yani seçimlerden 1 gün sonra ABD Savunma Bakan Vekili Paul Wolfowitz'e yazdığı ihanet belgesini getiriyoruz ekranlarınıza.

Dr. Paul Wolfowitz
    Savunma Bakan Vekili
    Pentagon
    Washington DC, 20301
    Ford
    4 Kasım 2002

Değerli Dr. Wolfowitz,
    Ülkelerimiz arasındaki tarihsel ortaklık ve dostluğun gelecekte de sürmesi ümidimi paylaşmak için, bu mesajımı ortak dostlar aracılığıyla doğrudan size ulaştırmak isterim.
    Seçim sonuçlarının bizim genelkurmay saflarında biraz rahatsızlık yaratmış olabileceğinden, resmî konumunuz gereği, hiç kuşkusuz haberdarsınızdır. Bilmenizi isterim ki, onların Türkiye'nin müreffeh, seküler (çağdaş) ve birinci dünya topluluğunun güvenilir bir üyesi olması ümitlerini partim ve ben de paylaşıyoruz. Ve geçmişte hiç olmadığı kadar birleşmiş olan ülkemizin çıkarları için en iyisi olacak şekilde birlikte çalışabileceğimiz kanaatindeyim.
    Bu amaçla, Org. Özkök ile mümkün olduğu kadar kısa sürede mahrem, özel bir toplantı yapabilmeyi ümit ediyorum. Özel cep numaram şudur: 0533 7…
    Bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler.
    Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
    Samimiyetle sizin olan,

Recep Tayyip Erdoğan
    Genel Başkan

Tayyip Erdoğan, bu ihanet mektubunu 3 Kasım seçimlerinden bir gün sonra ABD Savunma Bakan Vekili Paul Wolfowistz'e yazdı. Mektubu özel kurye ile gönderen Erdoğan, özel cep telefonu numarasını da bu mektuba yazmış. Erdoğan mektupta, Genelkurmay'ı, 3 Kasım 2002 seçim sonuçlarından rahatsız olduğu gerekçesiyle, ABD Savunma Bakan Vekiline şikâyet etti. Wolfowitz'ten Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı ile kendisi arasında arabuluculuk yapması istedi. Erdoğan'ın mektubundaki "bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler. Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Samimiyetle sizin olan," sözleri de bir "amir-memur" ilişkisini yansıtıyor.

Bu mektupla ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi memurluğunu açıkça sergileyen Tayyip Erdoğan, mektubu bu günü kadar yalanlamadı.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

@trabs0n

Hâla bu konulara yorum yazıyor musun :)

Bırak Erdoğan karşıtları kendi kendilerini mutlu etsinler yalan yanlış bilgilerle. Belki tatmin olurlar :)

Oylarda geçemeyince iftiralar, sallamalar, yalanlar diz boyu tabii :)

Kim ne yazarsa yazsın, bir daha cevap yazmayacağım bu konuya, sen de yazma :)

her tayyibi sevmeyen illa bir parti mensubu olmak zorunda yda siyaset yanlısı olmak zorunda gbi saçma düşüncenizi burada da sürdürüyorsunuz  tıpkı her akp yemuhalefet edenin potansiyel chpli ya da baykal yandaşı olarak gördüğünüz gibi cevap veremezbu zhniyet cevap vermek işine gelmez çünkü verecek cevabı yoktur  baykal çıkmedyadatartışalımder verecek cevabı olmadığından çıkamaz 

ComputerWolf

hadi kendi kendimizi mutlu edelim nasılsa oylarda geçemedik iftiralar atalım sallamasyon haberler yazalım seninsallamasyonda baya iyiymiş ne güzeluydurmuşsun yaa :D o kadar güzel uydurmuşsun kiadam yalanyamıyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Valla hocam biz cogu seyi belgeleriyle yalanliyor veya savunuyoruz.Bugun ergenekon davasinda bile yargiya saygi duyun bidi bidi edenler , mahkeem surecini takip etmiyorlar bile , cogu sadece haberlerde surada 3el bombasi bulundu ,burada kazi yapiliyor disinda zerre bilgiye sahip degil. Mahkeme ne kararlar veriyor , mahkeme iddinamede hangi noktalari sacma bulup savciya sorular soruyor.Saniklar iddaanamedeki celiskileri yalanlari nasil ispatliyor belgeleriyle ve mahkemede bu iddialari nasil dusuruyor ve degersiz oldugunu kabul ediyor bunlari takip etmiyorlar.Cunku bunlari yayinlayan dogru duzgun basin organida yok.Dedigim gibi kemik bulundu haberi yapiyorlar ama o kemiklerin hayvan kemigi oldugu anlasilinca bunun insanlara duyurmuyorlar :) Sonrada gelip burada cikan kemikler hakkinda ne dusunuyorsunuz ey ergenekoncular diye cumle kuruyorlar.bu cumleyi kurdugun tarihten 2ay once mahkeme kemiklerin dna sinin hayvan kemigi oldugu kararini vermis.Senin bundan niye haberinyok bre demezler mi :D Neyse bekliyoruz iste yargilama sureci hala devam ediyor.Hala elle tutulur somut birsey yok ortada ve asla olmayacakta :) Yani oyle bir dava ki , genelkurmay'in, emniyet'in , mit'in gonderdigi belgeleri degersiz kabul edip , tuncay guney'in raportajini degerli kabul edebiliyor savcilar pardon savci :) Benim ve bircok ogrenci arkadasim sahsen katildig bir sempozyum bile orgut toplantisi olarak iddinamede yer aliyor.Avukatlar sempozyum goruntulerini mahkemeye izletiyor ve soruyorlar hani bunun neresi orgut toplantisi :) , pat iddaa dusuyor.

neyse bekleyip gorecegiz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bu coğrafyada üzerinde bin yıllardır medeniyetin anası kimliği ile yaşayarak insanlığa medeniyeti getiren biz Türklerin, son bağımsız! Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti toprakların da Türksüz bir devlet kurulmak istenmektedir. Anadolu’nun ciğerlerinden Türklüğü söküp atarak Türkiye’de Türksüz devlet kurmak isteyen sömürgeci devletlerin maksatlı ve yalancı tarihçileri, CIA, MOSSAD ve KGB vb. gibi yabancı istihbarat servislerinden maaş aldıklarını çok iyi biliyor ve kendilerini çok iyi tanıyoruz.

Okyanus ötelerinden gelerek sözde bilimsel antik kazılar yapan yabancı arkeologlar ve onların içerideki suç ortakları olan vatan hainleri, Türklük gurur ve şuurundan yoksun budalalarında verdiği destek ve oy cesareti ile bugünkü devlet yönetiminin gayri Türk unsurlardan oluşmasından yüz bulmaktadırlar. Türkiye’de başta Türk tarihi olmak üzere Türk ve İslam değerlerimize bilinçli programlı organize suikastlar düzenlemektedirler. Türk tarihini genç beyinlere yanlış anlatılmakta ve kasıtlı yanlışlarını maaşlı arkeologlarına kendi milli politikalarına göre destekletmektedirler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 10