Tayyipo Cepkin
-
yorumsuz
-
bnce bı basbakanla bole dalqa qecılmemelı sevmesek bıle
-
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------böylesinide ilk defa duyuyorum ne bu bukadar büyütüyosun
-
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------alakaya maydonoz.
-
tolgasen bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------böylesinide ilk defa duyuyorum ne bu bukadar büyütüyosun
-----------------------------ulan o adam bızım ülkemizi temsil edior sevsende sevmesende onun buyuklugunu kabul etmelısın
-
yokumben bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------ulan o adam bızım ülkemizi temsil edior sevsende sevmesende onun buyuklugunu kabul etmelısın
-----------------------------ee o fotoyu koyunca temsil edemiyomu türkiye temsilcisimi o. onun s*kmesine daha doyamamışın yada ayılamamışın yakında anlarsın...
edit: adam gibi konuş lanlı lunlu konuşma
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------yokumben bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------ee o fotoyu koyunca temsil edemiyomu türkiye temsilcisimi o. onun s*kmesine daha doyamamışın yada ayılamamışın yakında anlarsın...
edit: adam gibi konuş lanlı lunlu konuşma
-----------------------------o kadar kişi anlamadı bitek sen anlamısın helal sana :)
edit: bana adam gıbı konus dıyecegıne sen adam gıbı konus s*klmişin felan dıon senh kımsın kı öle dıorsun bana
-
sana bişe dicem ama demiyim
forumu araştır bakalım bi
ama harbi. neyse :)
edit: şunun şurasında 3 aylık üyesin biraz araştırmayı öğren katıl aramıza
-
Sanatsal bir vurgu için kullansan tepki almazdın ki o zaman da konuyu Geyik Bölümü'ne açman gerekirdi.