Tbt Firefox ?
-
Arkadaşlar dikkatimi çekti. firefox ile açıyorum ben siteyi. mesala kullanıcıların altında simgelerine geldiğinizde işte cinsiyetini mouse kenerında veriyor bu olmuyor.
banlanınca üstüne geliyorsun banlanma nedeni mouse ucunda yazıyor bu da olmuyor.
bi tane daha vardı da unuttum.
yazayım dedim bi bende mi oluyor acaba.
-
firefox ne lam:D ezik bi tarayıcı opera kullan kardeşim opera:D
Operanın her hafta yenilenen desktopteam tarafından hazırlanan sürümü var 9.50 bunu kullan ;)
-
Firefox a ezik mi dedin sen... O zaman şunları bi incele
http://www.ie7.com (yorumsuz)
Ayrıca seyrettiğin ve seyretmediğin neredeyse tüm hack videolarında kullanılan browser ın adı ne?
Ezik ve kopya kavramlarının ie de bulunduğunun en bariz kanıtı ie7 de gelen tab olayıdır bu da böyle biline
respect mozilla // firefox
-
banlanan üye sadece üzerine gelince okunuyor. cinsiyette sorun yok.
-
Abicim banlanan adamın imzasında banlanma sebebi yazmıyormu?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Firefox a ezik mi dedin sen... O zaman şunları bi incele
http://www.ie7.com (yorumsuz)
Ayrıca seyrettiğin ve seyretmediğin neredeyse tüm hack videolarında kullanılan browser ın adı ne?
Ezik ve kopya kavramlarının ie de bulunduğunun en bariz kanıtı ie7 de gelen tab olayıdır bu da böyle biline
respect mozilla // firefox
-----------------------------yaw firefox ezikde:D IE7 yi veya internet explorer ın hiç bir sürümünü zaten tarayıcıdan saymıyorum ama microsoft da artık eskisi gibi değil. IE7 yi sürekli güncelliyor.5-10 sene sonra belki IE20 filan çıktığında opera veya firefox seviyesine erişebilir :))
-
firefoxa ezik diyen arkadas acaba hiç hayatında noscript addonu duymusmu merak ettim...
-
firefox operadan daha gusel (= opera cok zeki :D butun herseyı aklında tuto amk :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
firefoxa ezik diyen arkadas acaba hiç hayatında noscript addonu duymusmu merak ettim...
-----------------------------;) :) :D
-
yok ie de olan özellikleri göremedim de ondan demiştim.
-
firefoxa laf söylemeyin la.. i love firefox :D