Tbt Konularına Konuyu Kaydet Özelliği Eklense ?
-
Bu durum uzun zamandan beri bir sorun benim için.Çoğu konularda konuyu takip amaçlı konuya -cizik attım, - takipteyim, vs gibi nice gereksiz yorum yazılma ihtiyacı duyuluyor,hem konu kirliliği oluşturuyor hemde gereksiz alan işgali..onun yerine konuların altında "Konuyu Kaydet" gibi bir buton olsa ve konularım-mesajlarım bulunduğu yerde bu konulara ulaşabileceğimiz bir alan eklense nasıl ?
Buna alternatif çözümler var, yok değil. tahribat not defterıne ekle,kendıne pm at diye de söylendi ama benim anlatmak istediğim diğer fonksiyonlar(facebook'a ekle,twitter'a ekle vs.) nasıl ki kullanıcıya kolaylık sağlansın diye eklendiyse bunu da bu sebeple dile getiriyorum. -
düşünülüyomuş böle bi şey zaten
edit bu arada Aşagıdaki bookmarklarda allaha havale et die bile bi kısım varmış şimdi gördüm=)
-
Cevap yazdığımız konu kontrol panelimizde sabitlense, konuya cevap yazıldığında koyu olsa üste çıksa. Vb deki abone olayı gibi.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Cevap yazdığımız konu kontrol panelimizde sabitlense, konuya cevap yazıldığında koyu olsa üste çıksa. Vb deki abone olayı gibi.
-----------------------------cevap yazdığımız konular -Mesajlarım kısmında gözüküyor ve cevap yazıldığında zaten üst satıra çıkıyor dıye biliyorum
-
-
http://tahribat.com/Forum-Tahribat-A-Bir-Oneri-Konularda-Centik-Muhabbeti-108592
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------bunu çok düşündüm not diye eklıyım mi yoksa eklemiyimmi diye ama sonradan vazgeçtim derdimi anlamışlardır diye maalesef not u eklemem gerekiyormuş;
hoca favorilere ekle özelliği bılgısayar herhangı bı sistem gerı yuklemede formatta veya sorunda gider + sadece o bilgisayarda kalır tbt ye baska bılgısayardan veya baska bı yerden girdiğinde herhangi bi faydası olmuycaktır. Saygılar, Sevgiler....
-
alli bunu yazdı:
http://tahribat.com/Forum-Tahribat-A-Bir-Oneri-Konularda-Centik-Muhabbeti-108592
-----------------------------bunu görmemiştim bikaç kişiye de sordum bunu bilgisi olan yoktu ve konu açıldığını bilmiyordum o yüzden açtım.bilgilendirdiğin için saol
konu artık gereksiz olduğundan modlar tarafından silinebilir.buna benzer konu daha önce açılmış ve gerekli cevap adminler yazılmış