TBT Mardin Buluşması.
-
Daha önce djtyk'nin açtığı konunun devamıdır.
Ayrıntılar konuyu güncelleme amacıyla 2. mesaj'da sürekli yayınlanacaktır.
-
* Buluşma tarihi Ağustos'un 01'i ile 10'u arasında bir gün olarak herkesin vereceği müşterek bir kararla sabitlenecektir.
* Bu bir "amkşma(!)" filan değildir. İlk defa düzenlenmesi planlanan bir tanışma/kaynaşma organizasyonudur.
* Konunun ırzına geçilmemesi ve dolayısıyla selameti açısından "bende mardinliyim; ama Mardin'de değilim." ya da "şu şu şu olsaydı bende gelirdim lan :D" kalıbında mesajların atılmaması rica olunur.
* Buluşmaya gelmek isteyenler koşullarını, imkanlarını ve benzeri durumlarını tartışmak için PM'yi kullanmalıdırlar. Organizasyonun selameti için gelmeye niyeti olan herkesin varsa MSN Messenger adresini yoksa başka bir iletişim aracını PM ile bildirmelidir. Konuya bu anlamda "bende geliyorum, beni de yaz" şeklinde yazılan postlar kesinlikle ciddiye alınmayacaktır. Zaten belirlenecek olan tarihe gelmeden bir kaç gün önce geleceklerin tam listesi yayımlanacaktır.
Neyse lagaluga yeter. Allah kaza bela vermezse gelmesi kesin olanlar:
djtyk
bella_ciaa
Kehanet
gizli-kod
ve ReaL_KurD denen herif.
-
kürdom gelmeyi çok isterim ama sanırım biraz uzagız :D
-
ben de real mardinliyim.buluşmada bende varım
-
gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------
ben de real mardinliyim.buluşmada bende varım
-----------------------------Ölümüne ReaL Mardin! Düştük Bank Asya liginden; ama yüreklerimiz hala süper lig hayaliyle çarpıyor ;) Yazıyorum. Msn'ini pm ile bana ulaştır.
-
kürdo kaç kişiye ulaştığımızda toplanalım ? hade biraz tempo yapalımda toparlanalım :)
-
Keko 6-7 kişi makuldur bence. Adana'da da 6-7 kişi buluşmuştuk ilkinde.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Keko 6-7 kişi makuldur bence. Adana'da da 6-7 kişi buluşmuştuk ilkinde.
-----------------------------doğru 7 - 8 falan olsun yaparz bişiler :) ne yapalm.
-
ilerde antep ya da adanada da buluşma olacak, oraya da bekleriz ;)