TBT Müritlerinin "Techno Parade" Buluşması [Topsecret]
-

Başlık herşeyi anlatıyor zaten. Buluşmaya gelmeyenler çok şey kaçırdı bence:) Tüm dünyayı kasıp kavuran tekno akımına bizim mürtilerde kendini kaptırmış durumda. techno-electro dansı konusunda bizim müritleri öldürün ama hakkını verin :D izlerken keşke bende orda olsaydım diyeceksiniz :D Populer kültürün etkisiyle değişen Tektonik müritler pistte kurtlarını nasıl döküyorlar, izleyelim... :)
Not: Müritlerin kimlikleri,mekan ve zaman gizli tutulmaktadır :)
Best Hadji-Hodja Dance Ever...
-
zombiler mi z*kmişla bunları /:
-
Salla kafacılarıda, parçanın ismini bilen varsa sevinirim :)
Edit: Söylemiş biri prd.
Deep Fear'dan Side KickSon olarak konu yanlış yerde hocam, birazda daha dikkat.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Salla kafacılarıda, parçanın ismini bilen varsa sevinirim :)
Bizim müritlerin hepsi klas adamlar oldukları için e haliyle dinledikleri müziklerde orjinal oluyo : Deep Fear - Side Kick -
Wideoda ayağı kalkıp coşan hacı amcanın Nicki Tyler_Dai hemen yanındakı de swo$ :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Wideoda ayağı kalkıp coşan hacı amcanın Nicki Tyler_Dai hemen yanındakı de swo$ :|
Ahaha 4 kişi var orda diğer 2si kim :F
-
suKo bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Ahaha 4 kişi var orda diğer 2si kim :F
o ayaktakilerden soldaki underzero abi diğeride student abimiz :)) -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Başlığı okuduğumda ''Lan bizim haberimiz yok ne partisi''dedim. Vidyoyu izlemeden önce iletini okudum ''Lan ben gitmedimki, Güçhan yine fazla kaçırmış herhalde'' dedim. Vidyoyu izledikten sonra verdiğim tepkiyi izah bile edemem... :)
-
videoda çalan parça sevenlere gelsin ;)
http://www.4shared.com/file/105899045/19eb05e9/Sidekick_-_Deep_Fear__Phobia_Club_Mix_.html
Bu parçada iyidir
http://www.speedyshare.com/512518506.html