TBT Verified Olsa Fena Olmaz
-
Bilmiyorum daha önce böyle bir konu açıldımı. Nacizane bir fikir bu tabi ki. Tanınmış kişiler, yani yaptığı paylaşımlar vs gibi konular üzerinden değerlendirilip veya kimlik bilgileri karşılığında bu verified gelirse belki site için alışveriş daha güvenilir olabilir veya farklı birşeye yarar bilmiyorum.
-
TBT şahsi bilgisinin ne yapsın müridlerin hacı
TBT de güvenirlilik demek
id+yıl+login sayısı ve daha önceki işlerine bağlıdır hoca
misal DJ_Alper gözü kapalı ticaret yap bu adamla ya da swordfish gibi mesela -
SeRDaR bunu yazdı
misal DJ_Alper gözü kapalı ticaret yap bu adamla ya da swordfish gibi meselaSwordfish de azcık birşey ibnelik var ☺
-
SeRDaR bunu yazdı
misal DJ_Alper gözü kapalı ticaret yap bu adamla ya da swordfish gibi meselaDJ_Alper candır ama konu o değil hacı. Olursa fena durmaz gibi : )
-
Ben genellikle sitedeki aktifliğine, yorumlarının düzgünlüğüne, üyelik tarihine vs. bakıyorum. Şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Benden birşeyler satın alanlarda hep ona bakarak almıştır sanırım.
Hem TBT de kim kimlik doğrulama ile uğraşacak? Ne kadar doğru yapacak? Burası kurumsal bir site değil hacı.
-
O kadar birbirinize güvenmiyorsanız Sanalpazar vs açıp alırsınız.
-
Shop.tahribat.com da acilsin mi ?
Verified bu konuda degilde. Mesaj konu olustururken gizli nin yaninda ozel gibi bir sey belki. Ama bua muridler arasinda ayrim olur pek mantikli degil. Tbt esitlik ozgurluk yeridir. Eticaret sitesi degil
-
Bizim bilgileri vermemize gerek yok zaten hepsi @HolyOne da var o verified edebilir
-
Tbt den çok ürün sattım herkesten teşekkür aldım. 1 Kere ürün aldım 250-300 liralık bana hiç bir arızası yok denilen mal 3. gün arızalanınca tamire götürdüm vede acı gerçek 20 kere zaten tamir görmüş.
adamı arayıpta yada mesaj atıpda kardeş böle böle oldu bile demedim . çünkü zaten kendiside biliyodur ayıbının bunu bile bile ona tekrar görüş yapmadım bile. 2007 üyesi ama yapcak bişi yok. 250-300 tl komik bir rakam içinde tbt ye güvenim sarsılmadı gene olsa gene alışveriş yaparım. -
yukarıdaki güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim :)
böyle oldukça insanın omuzları üzerindeki yük artıyor
benim dönem müridlerime genelde ben güvenirim aramızdaki muhabbetlerimiz tahribat dışında yoğun devam ediyor belki ondandır
ama müridler arasındaki ticaretin ilerletilmesinden yanayım bir şey alınacaksa 5 kuruş paralı olsun müridden olsun mantığındayım
-
tahribatta birkaç kişiden alışverişim oldu. Sıkıntı yaşamadım.
Alperi'i kıskandım. Bana da guvenin 😃