Tbt-Wallpaper Vol. - 1
-
Yapımları tamamen bana aittir çarpma çırpma vb. olaylar yoktur arkaplan olarak kullanılabilecek sadelikte olduklarına inanıyorum :)
Yeşi - cam göbeği font:
http://img386.imageshack.us/img386/6537/tbtwall2.jpg
Mavi font :
http://img128.imageshack.us/img128/2283/tbtwall.jpg
saygılar sevgiler esenlikler :)
-
iyi hoşta yasak diye biliyorum hocam destek@tahribat.com a atıyorsun
-
haberim yoktu - Adminlere de duyurlur :)
-
güzelmiş eline sağlık ama 1 wide sini isterik
2 wallpaper konuları çok olduğu için böle tek tek konu açmak yasaklanmıstı diye hatırlıyorum admin e yolluyorduk o da bişiler yapıodu değişmediyse
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------güzelmiş eline sağlık ama 1 wide sini isterik
2 wallpaper konuları çok olduğu için böle tek tek konu açmak yasaklanmıstı diye hatırlıyorum admin e yolluyorduk o da bişiler yapıodu değişmediyse
-----------------------------yukarıda yazdgım gibi şimdi haberim oldu yasaktan... kaca kac olucak soylersenn wide ini da yaparım :)
-
Bence güzel olmuş. Font ilkinde daha iyi arkaplanla uyum içinde. Yeşil güzel.
Ama konu silinir demedi deme ibrahim :S
-
hocam arka plandaki çapraz çizgiler güzel, kendin yaptıysan ancak tahribat.com yazısının içerisindeki çizgiler de onların uzantılarında paralel olmalıydı böyle ayrı anya konya havası var. birde tahribat.com yansıma yapmaya çalışmışsın onuda becerememişsin. gradit ile biraz geçişli yapabilirdin. harflerin ayaklarının olduğu yer biraz daha belirgin uca doğru soluklaştıorabilirdin ve bu kadar da cama yansımız gibi yapmayabilirdin.
İki çalışmada hoşuma gitmedi maalesef
-
iyi ozaman linkleri maile yolluym :)
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam arka plandaki çapraz çizgiler güzel, kendin yaptıysan ancak tahribat.com yazısının içerisindeki çizgiler de onların uzantılarında paralel olmalıydı böyle ayrı anya konya havası var. birde tahribat.com yansıma yapmaya çalışmışsın onuda becerememişsin. gradit ile biraz geçişli yapabilirdin. harflerin ayaklarının olduğu yer biraz daha belirgin uca doğru soluklaştıorabilirdin ve bu kadar da cama yansımız gibi yapmayabilirdin.
İki çalışmada hoşuma gitmedi maalesef
-----------------------------gradit deil gradient o
ayrıca yaptım da. maskeledim ve gradient kullandım maske için. beğenmemişsin o ayrı konu tabi :)
-
zorlama işte :) beğenmedim alla alla :D