Tbtblood Wallpaper
-
Boş boş otururken "Designer" hocamızım yapmış olduğu bıcak aklıma geldi "bakınız" .Bende Photoshop'da bıcak yapabilirmiyim mantıgı ile başladım :D bayada oldu bence. :) bıcak sapı biraz acayip duyuro kasap bıcağı gibi:D.....Beğenilerinize sunuyorum.Teşekkürler.
1280x1024 px - 300dpi
-
hocva çok güzel olmuş
wallpaper ım oldu artık :) sağolasın
-
Hocam Wala Doruyu Sölemek Gerekirse Tahribatki Kadar Güzel Olmamış...Fakat Güzel Bİr Çalışma..
-
güzel çalışma.
-
eline sağlık haco yalnız bıçağın sapındaki texture ayarını daha saydam ve sap ayarında bi texture yaparsan daha güzel olur .. eline sağlık..
-
hscım sapını geçtimde bıçağın testere tarafındaki dişler pek bi sikindirik olmuş.
bi avcı bıçağı resmi bulursan incele.
ancak onun dışında güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
-
aynısnın tıpkısının ona benzerini bende yapmıstım bi kaç yeri eksik kalmıstı onlarıda tamamlayıp foruma verecektim :( neyse daha değişik bi wallpaper yapıp yayınlarım artık
-
Abi o nereye giriyo öle... bi zahmet:)
-
abi bicagin testere kismi sapina kadar olmazki biraz daha asagidas yada yukarida olur..sonuna tamamini kaplamaz..yani..
-
Hoca güzel olmuşta o el .comu kapamış baya :D sapı döner bıçağına benzemiş :D bide arkadaki tırtıklı kısım sapa kadar gitmez,bide o kadar sivri olmaz :D elime geçen bıçakların hiçbirinde o kadar tırtık görmedim hacı yaa :D :P