folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbtdeki Bir Videoyu Arıyorum

Tbtdeki Bir Videoyu Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler..tbtde biri bir video paylaşmıştı.video da adamın gözlerini bağlayıp yolda araba kullanıyordu yanında da bir kız vardı kız cok korkuyordu fln..baska bir bölümünde de ilizyonist numaraları yapıordu...milletin aklını okuyordu videoda..bana bu video lazım hatrlayan var mı ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Ben hatırladımda Pussy Cat Dolls taki Nicole ile yapıyorduda adı aklıma gelmedi.Dur google a soralım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hyr hyr böle bişi diildi..ilizyonist gösterisiydi..müzik fln yoktu..seyriciler vardı aralarından birilerini seçip ilizyon gösterisi yapıordu.bir gösteriyi hatırlıyorumda kızın eline bir kola şişesi veriyordu sonra kıza bişiler diyordu ve içine küçük bişi atınca şişe kırılıyordu..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.dailymotion.com/video/xtlgg_nicole-scherzinger-eve-keith-barry_sport

-----------------------------

yanlız bu videoyada benziordu belki bunun devamı vardır.bu adam da olabilir..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence birde isminiunuttum.com u dene zaten sitenin yarısı orda:D ama hatırlayamadım video yu birde link miydi yoksa link adımıydı hatırlayabılecen mı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    http://www.okyanusum.com/belgesel/Keithbarry.html

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

saolun...eet buydu..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

bana da şu cübbeli ahmet hocanın cakiş wideosunu bulabilrmisiniz birine göstermem lazim

Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 9