Tbt'liller Yardım
-
Arkadaşlar Denemediğim Hakc Yöntemleri Kalmadı Bana Gerçekten İşime Yarıycak Ve Yanındada Programı Olcak Bir Yöntem Söyleyin Ama Gerçekten %90 İş Görücek Kafayı Yıcem Ya Deşi Oldum Ben Size Denediğim Yöntemlerı Yazıyım =Shell Basma(R57-C99-C100)-SQL-RFI-IIS-MS-DOS-TELNET-CPANEL-
Lütfen Yardımlarınızı Beklıyorum
-
1. hocam bu işler ilk zamanlar ekip işi değil kişi işidir.
2. yalan yanlışta olsa döküman araştıracaksın uygulamaya koyulacaksın.
3. yeni olduğun için başardıklarını ve başaramadıklarını not al. Onlar üzerinde yoğunlaş
4. En dandik hack siteleri bile olursa olsun git takıl ( gerçi burda hala babalar var ama uyuyor :) )
5.Doğru yoldasın, ama araştırma ruhu cok sığ. araştırsan elbet sonuçlara ulaşırsın
6. kendine iyi bak :D kararlılıkla devam madem merak salmışsın başarılar.
-
Hocam geçtiğimiz yazın piyasaya sahte bir script sürmüştüm , hala scripti yükleyen yerli yabancı çoğu sitenin bilgileri belirlediğim mail adresine geliyor. Geçen konundada sana legostil.com'un cpanel bilgilerini vermiştim.
İstersen mail hesabını satayım sana :P
Düzenleme :

Şimdi baktımda yine bir dolu mail gelmiş, ordan en az 5-6 tane keklik çıkar.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
1. hocam bu işler ilk zamanlar ekip işi değil kişi işidir.
2. yalan yanlışta olsa döküman araştıracaksın uygulamaya koyulacaksın.
3. yeni olduğun için başardıklarını ve başaramadıklarını not al. Onlar üzerinde yoğunlaş
4. En dandik hack siteleri bile olursa olsun git takıl ( gerçi burda hala babalar var ama uyuyor :) )
5.Doğru yoldasın, ama araştırma ruhu cok sığ. araştırsan elbet sonuçlara ulaşırsın
6. kendine iyi bak :D kararlılıkla devam madem merak salmışsın başarılar.
-----------------------------eylwllh hocam Saol
-
Konu ile pek alakası yok ama yazdığın her kelimenin baş harfi büyük
-
Abdullah_CAN bunu yazdı:
-----------------------------
Konu ile pek alakası yok ama yazdığın her kelimenin baş harfi büyük
-----------------------------Ayen Hocam Takıntı Hayatta Küçük Yazamam Sağlantı Olmuş Bu Bende:D
-
hocam sağlantı ne :D türkçe bozukluğu bence hat safhada :D