TCDD'de Kayıp Eşyalar ?
-
Merhaba sevgili murdiler ve muridler.
Istanbul içi TCDD'deki Kayıp eşyalarda IETT'ye mi teslim ediliyor biliyormusunuz ? Bir alet cantasini trende unutmusum ve icinde benm icin degerli bir iki malzeme bulunmakta idi. araya hafta sonu girmesine ragmen gidip trenleri yarin arayacagim. Kayip esya birosu sirkecide mi Hakalidami onuda bilmiyorum :s size bir akil danisayim dedim.
-
istanbulda isen sirkeçi deki tcdd ye müracat et
-
uçağada bindiğinde uçakta bir şey unutursan bana gel rakkoc buluruz :)
-
Her tren garında kayıp bölümü vardır. Gar şeflerinin görevlendirdiği personel trenlerde (banliyö trenleri de dahil) kaybolmuş veya bulunan eşyaların tutanaklarını tutup emanete alırlar. Belli bir süre içerisinde eşyanın sahibi gelmediğinde değerli eşyaları haraç-mezat satarlar.
Bilgim bu kadar. Haaa aklıma geldi. Hergün tren seferi düzenlendiğinden araya haftasonu girdi, yağmur yağdı filan deme ;)
-
eskişehirde ve haydarpaşadan sorgulamaştım zamanında diye hatırlıyorum
-
Oncelik ile kayip alet cantami buldum :) Halkali hareket amirligine telim edilmis.
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------uçağada bindiğinde uçakta bir şey unutursan bana gel rakkoc buluruz :)
-----------------------------
Aga zaten o gun ben seni liseden bir arkadasa benzettim bakiyorum oyle mal mal :) bir ariza olursa bulurum hemen seni oralarda zaten :D
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Her tren garında kayıp bölümü vardır. Gar şeflerinin görevlendirdiği personel trenlerde (banliyö trenleri de dahil) kaybolmuş veya bulunan eşyaların tutanaklarını tutup emanete alırlar. Belli bir süre içerisinde eşyanın sahibi gelmediğinde değerli eşyaları haraç-mezat satarlar.
Bilgim bu kadar. Haaa aklıma geldi. Hergün tren seferi düzenlendiğinden araya haftasonu girdi, yağmur yağdı filan deme ;)
-----------------------------
Sabahin korunde dayandim telefonlari acmiyorlardi kapidan girdim hala tel caliyor; Acin ben ariyorum dedim. Hepsi guldu. Cumartesi mudurler calismiyor kontrol icin degil diye biraz daha raht davraniyoruz dedi gorevli kadin. Bi cay ismarlayin o zaman da sikayetci olmiyim dedim :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------uçağada bindiğinde uçakta bir şey unutursan bana gel rakkoc buluruz :)
-----------------------------hacı uçakta kaybolan eşyaların satıldığı bişey vardı sanki bir bilgin varmı bu konuda