folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Team Fortress 2 Oynayan?

Team Fortress 2 Oynayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

2-3 gündür arkadaşla tf2 ye sardık. Tbt de varsa oynayanlar parti filan yapabiliriz.

Ayrıca önceden oynayıp da şimdi oynayamayanlar eşyalarınıza talibiz:D Her türlü yardıma açığız. Elinizde aynı eşyadan 2-3 tane varsa ve hayra geçmek isterseniz biz buradayız:D

Takas yapmak isterseniz elimde 1 adet farcry 2 fortune edition var gift olarak.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

boyutu ne la bu oyunun steamde ?

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hafiz bu oyunun grafikleri icin oynamak istemisimdir her zaman simdi ne yapmak lazim bir yol cizdir bize bir deneyelim sansimizi ben tf ilk hl modu iken oynamistim.

tf2 icin neler gerekli?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

hafiz bu oyunun grafikleri icin oynamak istemisimdir her zaman simdi ne yapmak lazim bir yol cizdir bize bir deneyelim sansimizi ben tf ilk hl modu iken oynamistim.

tf2 icin neler gerekli?

steam hesabı sadece. ücretsiz olarak steam üzerinden indirebiliyorsun hocam.

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Boyutu 12 gb. Oyun f2p ama premium olmadan takas vb şeyler kısıtlı. Shop dan yapacağınız ilk alışverişde otomatik oalrak premium oluyorsunuz. Yani 0,45 dolarlık birşey alarak rahatlıkla pre ye geçebilirsiniz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yok mu yaw oynayan?

Toplam Hit: 625 Toplam Mesaj: 6