folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Teamviewer Da Ağdan Bağlanırken Sorun

Teamviewer Da Ağdan Bağlanırken Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

selam

ağdan 2 bilgisayarı bağlamak tw kullanışlı özelliklerinde biri,.yalnız bir sorun var anlıyamadım ? aynı ağdaki bilgiyararı tw bağlarken ağ ip adresini teamviewer bağlanmaya çalışrken bağlan butonuna bastıktan sonra böyle oluyor :|

böyle bir hatayla karşılaşan var mı ? ya da bir önerisi olan ????

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Server ile client bilgisayar aynı olursa böle olur kardeş sonu olmayan bir görüntü demeti.bağlanacağın bilgisayara farklı bir sabit ip ver bakalım nasıl olucak

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

tmm şimdi bakıyorum

note:ilgin için teşşekürler ama sorun devam ediyor başka bir önerin var mı ?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

aynı ağda isen radmin NetOp School  veya NetSupport programlarını kullanablilirsin onlar daha sağlıklı sonuçlar verebilir

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Garip birşey harbiden..Team Wiwer'ın ücretli sürümünü deneyin hocam belki düzelir.Ya da alternatif bir program deneyebilrisin.Geçenlerde şöyle birşey buldum ve konusunu açtım;

SharedWiwe

http://windows7li.blogspot.com/2009/12/microsoft-sharedview-ile-dosya-paylasm.html

Team wiwer gibi daha kapsamlı ve ücretsiz.Aynı anda birkaç makina birbirine bağlanabilyor (masaüstü kontrol) Team'dan daha mı iyi ..Ücretsiz sürümünden daha iyi tabiki.Ama teamwiwer'ın ücretli sürümünü hiçbirşeye değişmem.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

iliginiz için teşşekürler bilmiyorum çözemedim netop u bir yerden duymuştum onu bir kurim.hepsini teker teker deniyecem :) teşşekürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

bilmem işine yarar mı fakat

showmypc var 1 mb lık bir şey kılı tüyü hiç bi zikimi yok   kurulmasına da gerek yok Türkçe

e daha ne olsun....

http://showmypc.com/ ahanda burda

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Hocam bu aynı ağda olduğun için değil kendi kullandığın bilgisayara bağlandığın için çıkıyor. 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 8