Tebilisim Tarzı Haber Sistemi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar te bilişimin haber sitesi tarzında ücretsiz bi script varmı bildiğiniz ? örnek olarak;

usakhabermerkezi(dot)com

usakcity(dot)com

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Önizlemede sağlam gibi görünüyor ama, denemedim.

Wordpress kurup, üzerine http://www.wordpresstema.com/ucretsiz-profesyonel-haber-portal-temasi.html bu temayı uygulayabilirsin.

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Önizlemede sağlam gibi görünüyor ama, denemedim.

Wordpress kurup, üzerine http://www.wordpresstema.com/ucretsiz-profesyonel-haber-portal-temasi.html bu temayı uygulayabilirsin.

wordpressten nefret etttiğim kadar hiç birşeyden nefret edemedim şu cms sistemlerinde. Joomla da önizlemede ne görüyorsan onu quickstart ile kurabiliyorsun fakat wordpresste öyle değil menüyü bile değiştirmek çile anasını satayım

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Öznel bir kavram tabii. 

Güvenlikte sıkıntı yaşamazsın Wordpress kullanırsan, önerim Wordpress'e alışmaya çalışman yönündedir. Direkt script olarak haber yazılımı kullanmmak istiyorsan yanlış bir tercih olur. Güvenlik önlemi yüksek "ücretsiz" bir script yok bildiğim kadarıyla. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

teşekkür ederim :)

Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 5