Techwel Dvr Kartı Çalıştıracak Driver Ve Program Arıyorum
-
Malumunuz artık işsizim :) haliyle kendi mini ofisimi kurma zahmetine girme durumunda kaldım ve güvenlik kamerası olarak da bu kahrolası kartı kullanmak durumundayım çünkü para vermek istemiyorum. Eski bir 32bit pc hazırladım p4 2gb ramli, güzel çalışıyor. Bunu da çakayım diyorum fakat uygun program ve driver bulamadım. Bir el atabilirseniz çok sevineceğim.

-
hocam ama spoiler verdin al işte ya :D ben işten atıldığını bilmiyordum ki.. çayların içine şeker attın sonra holding duman oldu.. sonra nasıl öğrendiler? ve kovdular mı?
-
mRBerkay bunu yazdı
hocam ama spoiler verdin al işte ya :D ben işten atıldığını bilmiyordum ki.. çayların içine şeker attın sonra holding duman oldu.. sonra nasıl öğrendiler? ve kovdular mı?
Çayla ilgisi yok, ben ahlaksız bir adamım; hazırladığımız yazılımın kaynak kodlarını kendime kopyaladım 2,5 yıllık çalışma, şimdi ingilizceye çevirip kısmen modifiye ediyorum, takribi 10-11 ay sonra paranın amına koyup ortalardan kaybolucam; bu süre boyunca oturacak değilim ya tabi oturacam da büromda otururum evde oturulur mu amk. ev adamı olmaz büro adamı olur, bir de sekreter alıp fantazi yaparım belki, aslında biraz iyi kazansam iki sekreter de alabilirim. Ahlaksız olduğum için bir sekreter yetmeyebilir.
RETRET tarafından 11/Eyl/15 21:40 tarihinde düzenlenmiştir