folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Techwel Dvr Kartı Çalıştıracak Driver Ve Program Arıyorum

Techwel Dvr Kartı Çalıştıracak Driver Ve Program Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Malumunuz artık işsizim :) haliyle kendi mini ofisimi kurma zahmetine girme durumunda kaldım ve güvenlik kamerası olarak da bu kahrolası kartı kullanmak durumundayım çünkü para vermek istemiyorum. Eski bir 32bit pc hazırladım p4 2gb ramli, güzel çalışıyor. Bunu da çakayım diyorum fakat uygun program ve driver bulamadım. Bir el atabilirseniz çok sevineceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam ama spoiler verdin al işte ya :D ben işten atıldığını bilmiyordum ki.. çayların içine şeker attın sonra holding duman oldu.. sonra nasıl öğrendiler? ve kovdular mı?

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hocam ama spoiler verdin al işte ya :D ben işten atıldığını bilmiyordum ki.. çayların içine şeker attın sonra holding duman oldu.. sonra nasıl öğrendiler? ve kovdular mı?

Çayla ilgisi yok, ben ahlaksız bir adamım; hazırladığımız yazılımın kaynak kodlarını kendime kopyaladım 2,5 yıllık çalışma, şimdi ingilizceye çevirip kısmen modifiye ediyorum, takribi 10-11 ay sonra paranın amına koyup ortalardan kaybolucam; bu süre boyunca oturacak değilim ya tabi oturacam da büromda otururum evde oturulur mu amk. ev adamı olmaz büro adamı olur, bir de sekreter alıp fantazi yaparım belki, aslında biraz iyi kazansam iki sekreter de alabilirim. Ahlaksız olduğum için bir sekreter yetmeyebilir.

RETRET tarafından 11/Eyl/15 21:40 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 3
dvr techwell dvr techwell