Tecil Askerlik İçin
-
Arkadaşlar eylülün 27 de kpss sınavı var sınavdan sonra gelen puana göre askere gidip gitmeme durumum var , tecili şimdi bozdurursam kasım ayında askere gidecem ve sınavdan sonra bozdurursam şubat ayına atacaklar. Yani sorum şimdi ben yarın askerlik şubesine gidip tecilimi bozdursam sınava girdim sınav açıklandı o zamanda geri askerligi tecil ettirebilirmiyim yoksa gümbürteye gidip kasım ayında alıp götürürler mi ?
-
Kasım geçti hocam zaten
-
Cesnist bunu yazdı
Kasım geçti hocam zaten
Hocam bizim arkadaş geçen 2 gün önce cuma günü yapmıştı onaylanmış kasıma o yüzden hala açıksa bende yaptırım diyorum.
-
JuMaN bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Kasım geçti hocam zaten
Hocam bizim arkadaş geçen 2 gün önce cuma günü yapmıştı onaylanmış kasıma o yüzden hala açıksa bende yaptırım diyorum.
Hocam senin tecilde bozman lazımdı erken sevk için 15 agustos son gündü
-
Ben tecili bozunca sulus u verdiler. 2 gün sonra birliğime teslim oldum. Bekleme olmamıştı.
Yalnız askerde acemi birliğinin olduğu şehirde olursa sınav izin verir komutanın sınava girer gelirsin. Tabi yemin töreninin yapılmış olması lazım.
Ama farklı sehirdeysen izin vermezler acemi birlikte...
-
opusdei bunu yazdı
Ben tecili bozunca sulus u verdiler. 2 gün sonra birliğime teslim oldum. Bekleme olmamıştı.
Yalnız askerde acemi birliğinin olduğu şehirde olursa sınav izin verir komutanın sınava girer gelirsin. Tabi yemin töreninin yapılmış olması lazım.
Ama farklı sehirdeysen izin vermezler acemi birlikte...
En iyisi gidip yarın bi danışım ben işin aslını ögrenim.
-
puana değil atamana göre oluyor hacı. tecili bozdurdun diyelim ama sevk tarihin olmadan önce devlete atanırsan öyle tecil olur ya da geçerli bi sebep işte
-
haci 15 agus son gündü 30 a kadar çektiler o güne kadar bozdurusan kasım dönemine gidebilirsin normal şartlarda