Tecil Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba hacılar nette araştırdım adam akıllı bi bilgi bulamadım. Ben önlisans okuyorum ve seneye yani 2016da tecilim okulla beraber bitecek 25  yaşındayım.  3. ve 4. sınıfı okumak için devam etsem tecil edebilirmiyim? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

sanırım olur

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

sanırım olur

4 yıllık üniversiteyle kaç yaşına kadar tecil edebiliyoruz. Bir arkadaşa sormuştum 2 yıllıktan dört yıllığa geçişte bu hak tanınmıyor demişti. Yani tek üniversite bitirmek içinmiş bu hak ve direk lisans programına 1.sınıftan başlandığında oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

2 yıl daha isteğe bağlı olarak tecil ettirebilirsin.

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla 29 yaşına kadar lisans okuduğun müddetçe hep erteletme hakkın var. 29 yaşından sonra lisans bitmemişse ertelemiyorlar. Fakat yüksek lisans ve doktoar gibi programlara devam edersen okuduğun her yıl şubeye belge götürmek suretiyle okuduğun süre boyunca erteletme yapabiliyorsun. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla 29 yaşına kadar lisans okuduğun müddetçe hep erteletme hakkın var. 29 yaşından sonra lisans bitmemişse ertelemiyorlar. Fakat yüksek lisans ve doktoar gibi programlara devam edersen okuduğun her yıl şubeye belge götürmek suretiyle okuduğun süre boyunca erteletme yapabiliyorsun. 

aynen hocam cok dogru biliyorsun,

ek olarak bildiğim kadarı ile 29yaşında lisans bitmediyse okula yeni dönemde kayıt yenileyemiyorsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Arkadaşım anestezi okudu askerlik için açıktan halkla ilişkiler okuyor şimdi.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 662 Toplam Mesaj: 7