Tecil Hk.
-
Merhaba hacılar nette araştırdım adam akıllı bi bilgi bulamadım. Ben önlisans okuyorum ve seneye yani 2016da tecilim okulla beraber bitecek 25 yaşındayım. 3. ve 4. sınıfı okumak için devam etsem tecil edebilirmiyim?
-
sanırım olur
-
csr288 bunu yazdı
sanırım olur
4 yıllık üniversiteyle kaç yaşına kadar tecil edebiliyoruz. Bir arkadaşa sormuştum 2 yıllıktan dört yıllığa geçişte bu hak tanınmıyor demişti. Yani tek üniversite bitirmek içinmiş bu hak ve direk lisans programına 1.sınıftan başlandığında oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?
-
2 yıl daha isteğe bağlı olarak tecil ettirebilirsin.
-
Bildiğim kadarıyla 29 yaşına kadar lisans okuduğun müddetçe hep erteletme hakkın var. 29 yaşından sonra lisans bitmemişse ertelemiyorlar. Fakat yüksek lisans ve doktoar gibi programlara devam edersen okuduğun her yıl şubeye belge götürmek suretiyle okuduğun süre boyunca erteletme yapabiliyorsun.
-
Austen bunu yazdı
Bildiğim kadarıyla 29 yaşına kadar lisans okuduğun müddetçe hep erteletme hakkın var. 29 yaşından sonra lisans bitmemişse ertelemiyorlar. Fakat yüksek lisans ve doktoar gibi programlara devam edersen okuduğun her yıl şubeye belge götürmek suretiyle okuduğun süre boyunca erteletme yapabiliyorsun.
aynen hocam cok dogru biliyorsun,
ek olarak bildiğim kadarı ile 29yaşında lisans bitmediyse okula yeni dönemde kayıt yenileyemiyorsun
-
Arkadaşım anestezi okudu askerlik için açıktan halkla ilişkiler okuyor şimdi.