folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tecil İptali Ve Sevk Kararı

Tecil İptali Ve Sevk Kararı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    selam arkadaşlar. şu an kayıtlı olduğum yüksek lisans programından kaydım büyük ihtimalle  eylül ayı içinde silinecek. okulun sitesinde yazdığına göre de kayıt silindikten itibaren bir ay içinde tecil iptal yazıları MSB ye gönderiliyormuş (askerliğim şimdilik 08.2011 e kadar tecilli). bu durumda askerlik kararım aralık ayına yetişir mi yoksa nisana mı kalır? daha önce böyle bi durumda kalmış olanlar varmı acaba aramızda

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    söyle bisey var diye biliyorum sen tecilini bozdursanda anında askere almıyolar baglı oldugun askerlik suben yani kütük il ve ilçesi yıl içerisinde hangi celp dönminde askere gidiyorsa sende onlarla gidiyosun...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

grupminor bunu yazdı:
    -----------------------------
    söyle bisey var diye biliyorum sen tecilini bozdursanda anında askere almıyolar baglı oldugun askerlik suben yani kütük il ve ilçesi yıl içerisinde hangi celp dönminde askere gidiyorsa sende onlarla gidiyosun...

hoca bizim celp dönemleri belli nisan-ağustos-aralık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

grupminor bunu yazdı:

Yok hacı o ön lisans ve daha alt eğitim grupları için geçerli.

şimdi sana bi şey sorayım aralıkda gitmek istiyorsan, tecil bozman için öğrenciliğin bitmesine gerk yok istersen öğrenciykende askere gidebilirsin yanai yasal olarak buna bi mani yoksa istersen gitmemen için bir güzellik yapıyor devlet baba.

nese uzatmıyım eğer gitmek istersen aralıkda sen şimdiden tecili bozdur gitsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

Bolvadinli bunu yazdı:

grupminor bunu yazdı:

Yok hacı o ön lisans ve daha alt eğitim grupları için geçerli.

şimdi sana bi şey sorayım aralıkda gitmek istiyorsan, tecil bozman için öğrenciliğin bitmesine gerk yok istersen öğrenciykende askere gidebilirsin yanai yasal olarak buna bi mani yoksa istersen gitmemen için bir güzellik yapıyor devlet baba.

nese uzatmıyım eğer gitmek istersen aralıkda sen şimdiden tecili bozdur gitsin.

hocam yok ya ben nisanda gitmek istiyorum mesele bu.

Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 5