folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tecrübemi,Bilgimi ??

Tecrübemi,Bilgimi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    merak ettimde ?

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yigiter
    yigiter's avatar
    Erkek

Merak tecrübeye,,tecrübede zamanla bilgiye dönüşür.. Hea bazen ters etki tepkide yapabilir.. Ama konunun derinliğine göre tecrübenin bilgiye dönüşme olasılığı tartışılır.. Anlatabildim mi ? :))

Googledan beni arayıpta buraya kadar gelen insanoğlu sözüm sana; her hakkı saklıdır :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorask
    zorask's avatar
    Erkek
    ne alakası var şimdi tecrübe mi bilgimi  sen hiç hayatında teçrübesiz ve aynı zamanda bilgili birisi gördünmü__? yada soruyu değişriyim bilgili ama tercübesiz. o bilgiyi elde edebilmek için ne tercübeler edinilmiştir...  bunlar ayrılamazlar  nasıl deli ile manyak bir bütün olusturyorsa bilgi ile tercübe bir bütündür. bilmem yardımcı olup merakını giderebildimi_?

zorask
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben çook gördüm bilgili ama tecrübesi yok hayatı boyunca çalışmamış bütün bilgisini kitaptan edinmiş insanlar ;) ama tecrübeli ve bilgisiz birini görmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek

Biri olmadan diğerinin anlamı yoq.

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
Toplam Hit: 2321 Toplam Mesaj: 5