folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tek Bir Gmail Hesabından Farklı Mailleri Kontrol Etme

Tek Bir Gmail Hesabından Farklı Mailleri Kontrol Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Gmailde mevcut mail adresine ek olarak info@sirketismi.com uzantılı mail adresine

gelen mailleride gelen kutusu içinde nasıl görebiliriz ¿ Gmailin içinde birden fazla gelen

kutusu seçeneğini denedim ama olmadı yada beceremedim.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

ayarlar / Hesapları İçe Aktarma bölümünden yapabilirsin ister hotmail ister yandex istersen özel domain'li e-posta hesabını koyabilirsin... Max. 5 tane PoP3 Mail kabul ediyor. diğerlerinin sınırını bilmiyorum :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayarlar --- Hesaplar ve içe aktarma işlemi menüsünden halledebilirsin. Ben kullanıyorum. Çok faydalı. Birde gmaile bağladığın mailleri filtre kullanarak etiketlere doğrudan atarsın.  Gelen kutusunda görünmemesini sağlayıp sadece etikete yollarsın. Etiketi de "sadece okunmamış olunca göster" seçeneğini de ayarladın mı tamamdır. Tertemiz gelen kutusu ve gelen mailler de düzenli ve etiketli olur. Hangisi neredeydi demezsin :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

aradığım tam olarak buydu. sağolun hocalar.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
Toplam Hit: 1270 Toplam Mesaj: 4