Tek Çanağı 2 Uydu Alıcısına Bağlamak
-
yaw arkadaşlar bizde bi çanak var ve dünde gidip bi dsmart aldım, eski uydu alıcımda duruyopr evde. şimdi ben bu çanağı ikisine nasıl bağlarım? çift çıkışlı elem demeyin sakın boşa gereksiz bi masraf isteöiyorum bana kalırsa şöyle olur: çanaktan gelen kabloyu tek giriş çift çıkışlı dağıtıcı apartlarıu var görmüştüm onu kullanarak çanaktan gelen kabloyu tek girişe bağlasam diğer 2 çıkışın birini dsmarta diğerini diğer uydu alıcısına bağlasam bi sorun olurmu? mantiken hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum ama nebim bu zımbırtının belki görüntü problemi çıkar veya başka bi sorun olur gibime geliyor.. benim fikrim bu sizin bildiğiniz başka yöntemler varmı? veya bana önereceğiniz
-
Çift çıkışlı LNB'den başka yolu yok bu işin. Dediğin gibi çoğaltıcılar bağlarsın ama bir makine çalışırken öbürüne elektrik göndermez kablo. Çift çıkışlı LNB'nin özelliği 2 kabloyada eşit miktarda elektrik göndermesidir. Senin dediğin şekilde yapılırsa bir müddet sonra cihazlardan biri bozulur. O zaman daha fazla masraf çıkar. Çiftli LNB'ler 50 YTL civarında.
Kal sağlıcakla.
-
hadi ya? tüh.. nese napalım mecburan öle yapcaz ozmn. sağol bilgi için
-
dostum çiftli lnb 20-25 ytl ama elinde bir tane fazladan lnb varise çanak başlıgında yapıcagın küçük bi degişiklik ile iki lnb takılabilecek bir aparata dönüştürebilirsin sonuçta 1 yada 2 lnb bir adet çanaga baglanabilir tek sorun odaklama onuda tutturursun allahın izni ile ama çift girişli al dert etme kendine
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 4