Tek Çıkar Sigara
-
Başka hiçbişey kesmiyor :l
-
kesmez hoca, su kardesin lisede az mi cay sardi icti, denemedigi halt kalmadi, birakmanin esigindeysen hic kendini strese sokma, bu dunyada 5 yil daha yasasanda bi sey degismez, salla gitsin
-
Bırakmak ne kelime . Sigara tek teselli ....... Kahbe dünyanın hayat dolu p*çleri :l
-
yak bi tane daha..
-
içimden şiir yazmak geldi :D:D
dur yazıyım
-----
bana sigarayı bırak diyorlar ama ben susuyorum
çünkü beni ondan başka anlayacak birini bulamıyorum
ne kadar sigara öldürür deselerde inanmıyorum
çünkü ben zaten ölmüşüm...
-
acini alir içinden yakar küle çevirir savurur duman gibi dagitir mutluysan eger izin vermez kendine saklamana baslarsin anlatmaya paylasmaya yoksa eger yaninda utana sikila istersin baskalarindan sicak dostluklar kurdurur insana canimimi esirgiyecegim senden al senin olsun hiçbir zaman vazgeçmem senden en sadik dostum sigara
-
bi tane icip geliyorum
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
acini alir içinden yakar küle çevirir savurur duman gibi dagitir mutluysan eger izin vermez kendine saklamana baslarsin anlatmaya paylasmaya yoksa eger yaninda utana sikila istersin baskalarindan sicak dostluklar kurdurur insana canimimi esirgiyecegim senden al senin olsun hiçbir zaman vazgeçmem senden en sadik dostum sigara
-----------------------------=(
-
dolusunu cek kafana bak :) seni üzenin taaaa a... =)
-
Bıraktım ben... hiç zorlanmada... bişi olmuyor sadece oyalanacak başka şeyler arıyorsun o kadar...
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 10