Tek Sayfalık Html Site Tasarımında İleri Geri Özelliği
-
Arkadaşlar tek sayfalık bir site tasarımı yapmaya çalışıyorum fakat sayfanın kenar kısmına hiç oynamayacak bir ileri geri linki bağlanmış buton koymak istiyorum.
Otomatik olarak # ile başlayan yerleri sayfadaki dizilişlerine göre listelesin istiyorum ileri basınca bulunduğu sayfadan sonraki sayfaya ileri gitsin. Geri basınca bulunduğu sayfadan önceki sayfaya geri gitsin. Fakat her içerik eklendiğinde ben bu ileri geri butonlarına link bağlamayayım onun yerine sayfa yüklendiğinde belgeden otomatik alma imkânı var mı? Sistem asp ile çalışıyor.
-
facedeki sistem gibi olsa okudukça aşagı sayfa uzasa uzasa uzasa aşagı indikçe sayfa çözülse yani?
-
yok hocam şöyle anlatayım bir iframe içinde bölüm bölüm yazılar olduğunu düşün ve bu bölümleri diğerleri gözükmeyecek şekilde onlara bağlı linkler ile çağıracağım fakat ileri butonuna bastığımda kullanıcı hangi sayfadaysa diyelim kıllar sayfasında tüğler sayfasına geçecek fakat bu ileri geri kendini sayfadaki linklerin sırasına göre ayarlayacak ben yeni bir sayfa ve link eklediğimde bunu otomatik algılayarak ileri geriye bağlayacak.
Kıllar
Tüğler
Yünler
KeçelerKıllar Başladı-----------------------
Sayfa İçeriği
Kıllar Bitti----------------- ---------
Tüğler Başladı----------------------
Sayfa İçeriği
Tüğler Bitti----------------- -------
Yünler Başladı----------------------
Sayfa İçeriği
Yünler Bitti----------------- -------
-
ajax ile yapabilirsin hocam.
ontedi.com adresi benzer şekilde çalışıyor
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------ajax ile yapabilirsin hocam.
-----------------------------baktım fakat anlayamadım hocam biraz açsan bu makalelerin sayfalanması mı bu şekilde çalışıyor?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------ajax ile yapabilirsin hocam.
-----------------------------baktım fakat anlayamadım hocam biraz açsan bu makalelerin sayfalanması mı bu şekilde çalışıyor?
-----------------------------Evet hocam,