folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Tekinay Yayınları Ygs-Lys Fizik Soru Bankası Kullanan Var Mı?

Tekinay Yayınları Ygs-Lys Fizik Soru Bankası Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Bu kitabı alıpta kullanan var mı? İnternette araştırdım kimisi övmüş kimisi çok yüzeysel demiş.Bu kitap soru çözümlü olduğu için avantajlı geldi bana.Fiziğim çok olmasada zayıf.Konu anlatım videoları elimde mevcut.Bu soru bankasını almamı önerirmisiniz?

Önerebileceğiniz başka kaynak var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

şahsen önermem. soruları çok saçma bazılarını çok kolay yapmış bazılarını çok zor anlaşılmaz ve videolu anlatımlarıda anlaşılmaz.

Birde ben fizik-matematik-geometri 3 tane aldım adam bana not yazmış kargodan çıktı geometri kitabı bitmiş gönderecekti bana taa yazın başında kaç ay oldu hala gelmedi birde matematiğin cd si yoktu onuda onla birlikte gönderecekti o da gelmedi tabi. Soru çözümüde anlaşılmaz zaten hiç bir b-k anlamadım ben, tabi anlayan arakdaşlar ve sevenleri vardır. ama benim sana önerim fizik ygs-lys güvender usb hediyeli kitabı var komple çözümlü hem videolu hem anlatımlı o çok güzel 60TL olamsı lazım

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

şahsen önermem. soruları çok saçma bazılarını çok kolay yapmış bazılarını çok zor anlaşılmaz ve videolu anlatımlarıda anlaşılmaz.

Birde ben fizik-matematik-geometri 3 tane aldım adam bana not yazmış kargodan çıktı geometri kitabı bitmiş gönderecekti bana taa yazın başında kaç ay oldu hala gelmedi birde matematiğin cd si yoktu onuda onla birlikte gönderecekti o da gelmedi tabi. Soru çözümüde anlaşılmaz zaten hiç bir b-k anlamadım ben, tabi anlayan arakdaşlar ve sevenleri vardır. ama benim sana önerim fizik ygs-lys güvender usb hediyeli kitabı var komple çözümlü hem videolu hem anlatımlı o çok güzel 60TL olamsı lazım

Anladım hocam.Güvenderin dediğin konu anlatımına baktımda nt de buldum ordada 0 tl yazıyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Up.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama :) elimde full ygs-lys sayısal set(dergi,femset,cd,yaryıyıl,sorubankaları,simetri) var femin sadece yüzde 10 u kullanılmış diyebilirim. isteyen pm ile irtibata geçebilir.

Metalurjist.
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 5