Tekinay Yayınları Ygs-Lys Fizik Soru Bankası Kullanan Var Mı?
-
Bu kitabı alıpta kullanan var mı? İnternette araştırdım kimisi övmüş kimisi çok yüzeysel demiş.Bu kitap soru çözümlü olduğu için avantajlı geldi bana.Fiziğim çok olmasada zayıf.Konu anlatım videoları elimde mevcut.Bu soru bankasını almamı önerirmisiniz?
Önerebileceğiniz başka kaynak var mı?
-
şahsen önermem. soruları çok saçma bazılarını çok kolay yapmış bazılarını çok zor anlaşılmaz ve videolu anlatımlarıda anlaşılmaz.
Birde ben fizik-matematik-geometri 3 tane aldım adam bana not yazmış kargodan çıktı geometri kitabı bitmiş gönderecekti bana taa yazın başında kaç ay oldu hala gelmedi birde matematiğin cd si yoktu onuda onla birlikte gönderecekti o da gelmedi tabi. Soru çözümüde anlaşılmaz zaten hiç bir b-k anlamadım ben, tabi anlayan arakdaşlar ve sevenleri vardır. ama benim sana önerim fizik ygs-lys güvender usb hediyeli kitabı var komple çözümlü hem videolu hem anlatımlı o çok güzel 60TL olamsı lazım
-
mRBerkay bunu yazdı
şahsen önermem. soruları çok saçma bazılarını çok kolay yapmış bazılarını çok zor anlaşılmaz ve videolu anlatımlarıda anlaşılmaz.
Birde ben fizik-matematik-geometri 3 tane aldım adam bana not yazmış kargodan çıktı geometri kitabı bitmiş gönderecekti bana taa yazın başında kaç ay oldu hala gelmedi birde matematiğin cd si yoktu onuda onla birlikte gönderecekti o da gelmedi tabi. Soru çözümüde anlaşılmaz zaten hiç bir b-k anlamadım ben, tabi anlayan arakdaşlar ve sevenleri vardır. ama benim sana önerim fizik ygs-lys güvender usb hediyeli kitabı var komple çözümlü hem videolu hem anlatımlı o çok güzel 60TL olamsı lazım
Anladım hocam.Güvenderin dediğin konu anlatımına baktımda nt de buldum ordada 0 tl yazıyor :)
-
Up.
-
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama :) elimde full ygs-lys sayısal set(dergi,femset,cd,yaryıyıl,sorubankaları,simetri) var femin sadece yüzde 10 u kullanılmış diyebilirim. isteyen pm ile irtibata geçebilir.