Tekirdağ Da Ucuz Otel Arıyorum.
-
Dostlar, ey cemaat hayatımda tekirdağa hiç gitmedim ve 2 gün sonra oradayım. Kız nayııır nolamaz demesse de 3 gün kalacam. Her an enişte olabilirim o memlekete. :-) Nerede kalınır ne yapılır bi haberim. Otel arıyorum. : Ucuz, merkezde ve 24 saat sıcak suyu olan biryer olsun yeter.
Bu arada tekirdağ güzel biryermiş. Şimdiye kadar niye gitmemişim ki.
-
kız istemeye mi gidiyon hocam tek başına ;)
-
Yapmadığım şey değil ama bu sefer hayır. İsteme değil görme. Tanıdık eş dost illa yakacaklar başımı. Gerçi resimleri photoshop lu değilse ben razıyım bu yangına o ayrı :-)
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Yapmadığım şey değil ama bu sefer hayır. İsteme değil görme. Tanıdık eş dost illa yakacaklar başımı. Gerçi resimleri photoshop lu değilse ben razıyım bu yangına o ayrı :-)
-----------------------------hocam trakyanın kızları güzel olur ama sen yinede dikkat et :;)
-
aLcoLiq bunu yazdı:
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------hocam trakyanın kızları güzel olur ama sen yinede dikkat et :;)
-----------------------------Bi gidebilsem dikkat edeceğimde. oteller 60-70 tl den başlıyor.
-
o kadar 60 70 değil, 40 a kalabileceğin pansiyon tarzı oteller var. yeri de tekirdağ borsa sinema salonunun ilerisinden başlıyor.
şehir içindede var birkaçtane, merkezde de bulabilirsin o fiyata hocam.
-
kardeşim tekirdağın neresine geliyorsun ? merkez ise gel seni misafirim edeyim :)
edit : formata geçiyorum.. 1.5 2 saate kadar sonra foruma dönerim.
dediğim gibi buyur beklerim merkez ise.