folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tekirdağ Hakkında?

Tekirdağ Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

onumuzdeki hafta sonu arkadaslarla tekirdağa gelmek istiyoruz 2-3 gün kalıcaz

arkadas marmara ereğlisinde bir otelde rezervasyon yaptırmıs

nasıl biyerdir burası?

deniz olayı filan nasıldır denize 200 metreymis gidiceğimiz yer ama denizler nasıldır plajlar paralımı paralıysa fiyatları nedir?

birde istanbuldan bu dediğim yere otobüs ucuza bulabilirmiyiz?

arkadaş 20 dio otobus için ama bi anda cıktı boyle bir fikir yani ne kadar ucuza gidersek okadar fazla kalırız orada 1 günde fazla para bulamadık

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

dostum ben tekirdaglıyım marmara erelisinde denize girmedim ama tekirdağın tüm kumsalları güzeldir

ereğliye yakın mesafede yeniçiftlikte çok girdim plajlar ücretsiz ve temizdir

deiğin fiyatın altında bilet bulabilecvegini sanmıyorum ama sana bi fikir veriyim

mahmutbey gişelerinden otosstop çek emin ol araç bulursun ereğli tarafına ben her zaman bunu yaparuım

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

YENİ ÇİFTLİĞE GİTME KUMBAĞA GİT 50 KM İLERDE SAYILIR OTOBÜS BİLETİ GEÇEN SENE 12 TL İDİ BU SENEDE AYNI SANIRIM PANSİYON KONUSUNDA YENİÇİFTLİKTE SIKINTI ÇEKERSİN KUMBAĞDA PANSİYON FİYATLARI EN FAZLA 70 TL

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Çorluya da gelirsen tanışalım hocam xD

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

YENİ ÇİFTLİĞE GİTME KUMBAĞA GİT 50 KM İLERDE SAYILIR OTOBÜS BİLETİ GEÇEN SENE 12 TL İDİ BU SENEDE AYNI SANIRIM PANSİYON KONUSUNDA YENİÇİFTLİKTE SIKINTI ÇEKERSİN KUMBAĞDA PANSİYON FİYATLARI EN FAZLA 70 TL

kumbağ bu sene çok kötü tavsiye etmem pislik götürüyo ortalıgı ve binlerce keko kız fana varsa yanınızda rahat edemessiniz hayvan gibi bakarlar

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

otobus 12 tl ye bulursak baya iyi olur la:D

oraya bi gidelimde artık plaj buluruz

90 a oda bulduk 5 kişilik büyük ihtimal 3 kisi kalıcaz iste kişi başı 30 filan olcak sanırım.

normalde planda yoktu boyle birşey de işte ark lar  ramazandan once birşeyler yapalım dediler zaten 5-6 gun kaldı  3 gun filan takılcaz orda

neyse ya bakıcaz artık

superbico

arkadaslardan biri zaten çorluluydu galiba işte osmancıklı filandı belli olmaz ya bakarsın tbt bulsuması yaparız:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Tekirdag guzeldir haci. Guzel yerler var. Sahilleri guzel, etrafi guzel, insanlari guzel. Pek pahalida degil, kalabalikda degil fazla. 10 numara mekan. Herbikese tavsiye edilir :)

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

superbico

arkadaslardan biri zaten çorluluydu galiba işte osmancıklı filandı belli olmaz ya bakarsın tbt bulsuması yaparız:D

haberimiz olsun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

ereğlide yüzmedim ama geçen hafta kumbağdaydım denizi ortamı süper

aldığım istihbarata görede bu sene çok yosun varmış oralarda fırsatınız varsa kumbağa gidin 15tl imiş biletler öle yazıyodu

Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 9