Tekirdağ Hakkında?
-
onumuzdeki hafta sonu arkadaslarla tekirdağa gelmek istiyoruz 2-3 gün kalıcaz
arkadas marmara ereğlisinde bir otelde rezervasyon yaptırmıs
nasıl biyerdir burası?
deniz olayı filan nasıldır denize 200 metreymis gidiceğimiz yer ama denizler nasıldır plajlar paralımı paralıysa fiyatları nedir?
birde istanbuldan bu dediğim yere otobüs ucuza bulabilirmiyiz?
arkadaş 20 dio otobus için ama bi anda cıktı boyle bir fikir yani ne kadar ucuza gidersek okadar fazla kalırız orada 1 günde fazla para bulamadık
-
dostum ben tekirdaglıyım marmara erelisinde denize girmedim ama tekirdağın tüm kumsalları güzeldir
ereğliye yakın mesafede yeniçiftlikte çok girdim plajlar ücretsiz ve temizdir
deiğin fiyatın altında bilet bulabilecvegini sanmıyorum ama sana bi fikir veriyim
mahmutbey gişelerinden otosstop çek emin ol araç bulursun ereğli tarafına ben her zaman bunu yaparuım
-
YENİ ÇİFTLİĞE GİTME KUMBAĞA GİT 50 KM İLERDE SAYILIR OTOBÜS BİLETİ GEÇEN SENE 12 TL İDİ BU SENEDE AYNI SANIRIM PANSİYON KONUSUNDA YENİÇİFTLİKTE SIKINTI ÇEKERSİN KUMBAĞDA PANSİYON FİYATLARI EN FAZLA 70 TL
-
Çorluya da gelirsen tanışalım hocam xD
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
YENİ ÇİFTLİĞE GİTME KUMBAĞA GİT 50 KM İLERDE SAYILIR OTOBÜS BİLETİ GEÇEN SENE 12 TL İDİ BU SENEDE AYNI SANIRIM PANSİYON KONUSUNDA YENİÇİFTLİKTE SIKINTI ÇEKERSİN KUMBAĞDA PANSİYON FİYATLARI EN FAZLA 70 TL
kumbağ bu sene çok kötü tavsiye etmem pislik götürüyo ortalıgı ve binlerce keko kız fana varsa yanınızda rahat edemessiniz hayvan gibi bakarlar -
otobus 12 tl ye bulursak baya iyi olur la:D
oraya bi gidelimde artık plaj buluruz
90 a oda bulduk 5 kişilik büyük ihtimal 3 kisi kalıcaz iste kişi başı 30 filan olcak sanırım.
normalde planda yoktu boyle birşey de işte ark lar ramazandan once birşeyler yapalım dediler zaten 5-6 gun kaldı 3 gun filan takılcaz orda
neyse ya bakıcaz artık
superbico
arkadaslardan biri zaten çorluluydu galiba işte osmancıklı filandı belli olmaz ya bakarsın tbt bulsuması yaparız:D
-
Tekirdag guzeldir haci. Guzel yerler var. Sahilleri guzel, etrafi guzel, insanlari guzel. Pek pahalida degil, kalabalikda degil fazla. 10 numara mekan. Herbikese tavsiye edilir :)
-
RaAmLis bunu yazdı:
superbico
arkadaslardan biri zaten çorluluydu galiba işte osmancıklı filandı belli olmaz ya bakarsın tbt bulsuması yaparız:D
-----------------------------haberimiz olsun :)
-
ereğlide yüzmedim ama geçen hafta kumbağdaydım denizi ortamı süper
aldığım istihbarata görede bu sene çok yosun varmış oralarda fırsatınız varsa kumbağa gidin 15tl imiş biletler öle yazıyodu