folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Teklifimapp Bu Uygulamayı Bileniniz Var Mı?

Teklifimapp Bu Uygulamayı Bileniniz Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Geçen gün twitterde gezinirken adamın biri önermiş günlük ürünler var bu ürünlere benzersiz teklif verene ücretsiz veriliyormuş ürün.

Benzersiz teklif de en düşük ücreti verenle aynı teklifi verirsen oluyormuş.

Uygulamayı yükledim telefon numarası ile kaydolunuyor.Bir ütü vardı 10 tl teklif verdim sonra diğer teklifler karşıma geldi herkes 10 kuruş demiş. Ama ürünler 10 13 15 tl filan verenlere gitmiş. Bi de unutmadan 1 teklif 1 coin. Coin kazanmak için reklam izlemek gerekiyormuş.İnternette ufak çaplı araştırdım hiçbir yerde bir kullanıcı yorumuna denk gelemedim tabiki google play bildiğiniz gibi övgüler 5 puanlar havada uçuşuyor.

Ben biraz negatif düşünerek dedim ki bunlar bizi koparıyor reklam izletmek için.Biz reklam izledikce bunlar da parayı kırıp kaybolcaklar.Umut tacirliği yapılacak.

https://teklifim.app/

Buraya linki bırakıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Bu tür uygulamalarda ürünleri kendi kişileri alıyor diye düşünüyorun.

Yıllar önce yine böyle bir site vardı. İsmini hatırlayamadım

Edit: altivi.com  Hatta dolandırıcılıkdan dava açılmıştı

engin01288 tarafından 06/Haz/20 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

Kazi kazan uygulamalarindan bir farki yok.

Orda hic degilse gercek para ve dolar veriyorlar.

Reklam izleyip izleyip kaziyorsun, 1000 dolar falan da veriyorlar.

Hayatindan zaman verip para almaya calisiyorsun. Bir film vardi, insanlar kalan omurlerini birbirlerine satiyorlardi. O geliyor her seferinde bu tarz seyleri gorunce.

Zaten gunde 8 saatimizi, para karsiligi satiyoruz.

neverland tarafından 06/Haz/20 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    neverland bunu yazdı

Kazi kazan uygulamalarindan bir farki yok.

Orda hic degilse gercek para ve dolar veriyorlar.

Reklam izleyip izleyip kaziyorsun, 1000 dolar falan da veriyorlar.

Hayatindan zaman verip para almaya calisiyorsun. Bir film vardi, insanlar kalan omurlerini birbirlerine satiyorlardi. O geliyor her seferinde bu tarz seyleri gorunce.

Zaten gunde 8 saatimizi, para karsiligi satiyoruz.

filmin adını verir misin üstad:)

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    neverland bunu yazdı

in time - zamana karşı

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    neverland bunu yazdı
    yustang bunu yazdı
    neverland bunu yazdı

in time - zamana karşı

Güzel bir film gerçekten.işin özünü anlatıyor

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı
    neverland bunu yazdı
    yustang bunu yazdı
    neverland bunu yazdı

in time - zamana karşı

Güzel bir film gerçekten.işin özünü anlatıyor

Oyle

Fakirler para kazanmak icin zaman satar

Zenginler zaman kazanmak icin para harcar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

yani uğraştırıcı bir sistem kurmuşlar sanırım

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
Toplam Hit: 1121 Toplam Mesaj: 8
ios android app teklifimapp teklif uygulama alış veriş