Teknik Sorun [Bu Ne Biçim İş]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

beyler pc'de hiç bi sorun yok ama ekrana goruntu alamıyorum. olay kısaca soyle: makıne oncelerı reset atıyodu sonra ben bu format ıstıyo dıye dosyaları D'ye topladım tam fırsatını buldum busefer de karsılama  ekranına kadar gelıp reset atmaya basladı format atmayı denedım kur dosyları yuklerken hata kodları verdı (hata kodları 4-7 ) bundan sonra harddıskı sokup taktım pcyı acmayı denedım harddıskten dııııııııttt geldı bende sorunun neyde oldugunu bulmak ıcın hdd^yı alıp baska pc^ye bagladım aynı sesı ondada werdı o ıkıncıpc^yı kendı hdd^sıyle calıstırdım ama oyle ekrana (normal calısan pc goruntu wermedı) şimdi sorun ne?

bilgisi olanlar lutfen yardım !!!

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekran kartının cıkarıp tekrar taktınmı?

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

hocam ekran görüntüsü monitör ü iyi bağladıysan ram sök tak olmadı slot değişip dene

anakartında sorun yoksa ekrana görüntü gelir

disk olayını sorcak olursan sanırım kafa atıyo teknik servise götür

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

peki ekran kartı anakrt  veya hdd'nın yanmıs olma ıhtımalı war mı? ekran kartınıda şimd ckartıp takıcam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

hdd diğer bilgisayarda da acılmadıysa yanma ihtimali var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

işte bu kadar aq'dugum pc'sinden (afedersiniz) parcalarını cıkartıp taktım düzeldi hava alsın diye gezmeye bile cıkarttım xD inş formatıda yer olay bitre sorun olursa yine yardımınız steyebilirim sagolun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

kesinlikle statik elektrik birikmesi.. sorunun bu.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

problem ram lerde ram leri çıkar yerini değiştir düzelecektir eğer düzelmesse yeni bir ram alman gerek kolay gelsin

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
Toplam Hit: 893 Toplam Mesaj: 8