Teknogirişim ( Sanayi Bakanlığı )
-
http://sagm.sanayi.gov.tr/ServiceDetails.aspx?dataID=217
şartları uyan varsa ve bir projeniz varsa kaçırmayın.
benim bir projem var ama şart olarak lisans mezuniyetim 5 yılı geçti. bu fırsat bize değil maalesef . gençlere sermaye . nasılsa bir ton vergi ödüyoruz helal olsun :)
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------http://sagm.sanayi.gov.tr/ServiceDetails.aspx?dataID=217
şartları uyan varsa ve bir projeniz varsa kaçırmayın.
benim bir projem var ama şart olarak lisans mezuniyetim 5 yılı geçti. bu fırsat bize değil maalesef . gençlere sermaye . nasılsa bir ton vergi ödüyoruz helal olsun :)
-----------------------------Son sınıf öğrencisi iseniz, öğrenci işlerine dilekçe veriyorsunuz, onlar size şöyle birşey cevap yazıyorlar => öğrencimiz son sınıf öğrencisidir, ve 1 yıl içinde mezun olabilecek durumdadır diye. Öğrenci işlerine vereceğiniz dilekçe örneği de teknogirişim belgelerinin arasında var. Veya mezun olduysanız, zigana arkadaşınızın da belirttiği gibi 5 yıl içersinde başvurabiliyorsunuz fikirleriniz varsa da. Arkadaşlar başvurdu, sitede belgeler var, bunları dolduruyorsunuz çok zor değil. Hem de karşışıksız ve alması da kolay arkadaşlar. Birtek nerelere harcayacağınızı iyi belirtmeniz gerekiyor vs vs. Ben de seneye başvuracağım. Fakat şuan bildiğim kadarıyla başvurular kapandı zigana. Halen başvurulabiliyor muymuş ?
-
başvuruları bitti diye biliyorum 2012 yılı için..
-
1 Aralıkta bitti başvurular..
Başvurduk biz de, bakalım çıkacak mı :)
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------1 Aralıkta bitti başvurular..
-----------------------------Hiç dert etme NmC, çok rahat alırsın eğer dökümanda projeni anlattıysan. İstersen yapamayacak ol, veriyorlar :)
Edit : öğrendiğim 1598 kişi başvurmuş, az bence, %50 üzeri alıcaksın zaten :)
-
Tam olarak ne gibi bir proje istiyorlar peki?
-
İnsan biraz daha erken haber vermezmi hacılar...... :/
-
vay 100 bin lira hibe kulağa çok güzel geliyor ...
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------NmC bunu yazdı:
-----------------------------1 Aralıkta bitti başvurular..
-----------------------------
Hiç dert etme NmC, çok rahat alırsın eğer dökümanda projeni anlattıysan. İstersen yapamayacak ol, veriyorlar :)
Edit : öğrendiğim 1598 kişi başvurmuş, az bence, %50 üzeri alıcaksın zaten :)
-----------------------------Ben de 1500 küsur kişi başvurdu diye haber aldıydım, % 33 şans var... Onu bıraktım büyük bi kısmını şekil bakımından eleyecekler zaten.. Daha önce başvurup bu desteği almış 1-2 abimiz yardımcı oldular form doldururken.. Şimdilik beklemedeyiz, iş planı var sunum var.. Bakalım hayırlısı :)) -
İyimişşşş :) Tecrübeli arkadaşlar biraz tüyo versede seneye bizde başvursak ;)