Teknolojik Ürün Tercihleri
-
Yurtdışından teknolojik ürün getirme imkanınız olsaydı neleri tercih ederdiniz ? Seçtiğiniz ürün türkiyede 600-700 lira daha pahalı olduğunu düşünersek.
-
Fotoğraf makinesi, Apple Ürünleri, Tablet, Kulaklık, Profesyonel Oyuncu ekipmanları.
-
hbo'dan Oz dizisinin orijinalini getirirdim.
-
kendine kullanmak çin mi soruyorsun yoksa birden fazla getirip satmak için mi?
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
kendine kullanmak çin mi soruyorsun yoksa birden fazla getirip satmak için mi?
-----------------------------Kendim kullanmak için soruorm hocam
-
hangi ülkeden alacağın önemli, sana ne azım? sen söyle o aletin ucuz olduğu ülkeler var öyle araştırırsan daha ucuza gelir hocam,
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
hangi ülkeden alacağın önemli, sana ne azım? sen söyle o aletin ucuz olduğu ülkeler var öyle araştırırsan daha ucuza gelir hocam,
-----------------------------Arabistan dan gelcek hocam ben laptop düşünüyorum ama kararsızım ondan fikir almka istedim.
-
Orion bunu yazdı:
-----------------------------Arabistan dan gelcek hocam ben laptop düşünüyorum ama kararsızım ondan fikir almka istedim.
-----------------------------hayıri arabistandan elini çek, Arabistan eskiden ucuzdu artık herifler uyandı herşey burayla aynı gibi ve aşırı derece de çin malı potansiyeline kapıldı gidiyo, oradan teknoloji alınmaz, notebook alacaksan amerika seçeneklerinin arasında olsun ama arabistanı çıkar aradan arabistan artık hiç bi işe yaramaz teknoloji konusunda,
-
Orion bunu yazdı:
-----------------------------hangi ülkeden alacağın önemli, sana ne azım? sen söyle o aletin ucuz olduğu ülkeler var öyle araştırırsan daha ucuza gelir hocam,
-----------------------------hayıri arabistandan elini çek, Arabistan eskiden ucuzdu artık herifler uyandı herşey burayla aynı gibi ve aşırı derece de çin malı potansiyeline kapıldı gidiyo, oradan teknoloji alınmaz, notebook alacaksan amerika seçeneklerinin arasında olsun ama arabistanı çıkar aradan arabistan artık hiç bi işe yaramaz teknoloji konusunda,
Doğru hocam eskiden daha farklıydı ama en azından yine vergi yok işin kötü yanı macbook pro düşünüodm dediğin gibi fiyat türkiyedekiyle aynı çıktı ama onun dışında ki ürünlerde az da olsa ucuz,amerika ile hiç bir bağlantım yok -
Motorola XOOM