folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teknolojik Ürün Tercihleri

Teknolojik Ürün Tercihleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Orion
    Orion's avatar
    Erkek

Yurtdışından teknolojik ürün getirme imkanınız olsaydı neleri tercih ederdiniz ? Seçtiğiniz ürün türkiyede 600-700 lira daha pahalı olduğunu düşünersek.

İ.E
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Fotoğraf makinesi, Apple Ürünleri, Tablet, Kulaklık, Profesyonel Oyuncu ekipmanları.

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hbo'dan Oz dizisinin orijinalini getirirdim.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kendine kullanmak çin mi soruyorsun yoksa birden fazla getirip satmak için mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Orion
    Orion's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

kendine kullanmak çin mi soruyorsun yoksa birden fazla getirip satmak için mi?

Kendim kullanmak için soruorm hocam

İ.E
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hangi ülkeden alacağın önemli, sana ne azım? sen söyle o aletin ucuz olduğu ülkeler var öyle araştırırsan daha ucuza gelir hocam,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Orion
    Orion's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

hangi ülkeden alacağın önemli, sana ne azım? sen söyle o aletin ucuz olduğu ülkeler var öyle araştırırsan daha ucuza gelir hocam,

Arabistan dan gelcek hocam ben laptop düşünüyorum ama kararsızım ondan fikir almka istedim.

İ.E
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Orion bunu yazdı:

Arabistan dan gelcek hocam ben laptop düşünüyorum ama kararsızım ondan fikir almka istedim.

hayıri arabistandan elini çek, Arabistan eskiden ucuzdu artık herifler uyandı herşey burayla aynı gibi ve aşırı  derece de çin malı potansiyeline kapıldı gidiyo, oradan teknoloji alınmaz, notebook alacaksan amerika seçeneklerinin arasında olsun ama arabistanı çıkar aradan arabistan artık hiç bi işe yaramaz teknoloji konusunda,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Orion
    Orion's avatar
    Erkek

Orion bunu yazdı:

hayıri arabistandan elini çek, Arabistan eskiden ucuzdu artık herifler uyandı herşey burayla aynı gibi ve aşırı  derece de çin malı potansiyeline kapıldı gidiyo, oradan teknoloji alınmaz, notebook alacaksan amerika seçeneklerinin arasında olsun ama arabistanı çıkar aradan arabistan artık hiç bi işe yaramaz teknoloji konusunda,

Doğru hocam eskiden daha farklıydı ama en azından yine vergi yok işin kötü yanı macbook pro düşünüodm dediğin gibi fiyat türkiyedekiyle aynı çıktı ama onun dışında ki ürünlerde az da olsa ucuz,amerika ile hiç bir bağlantım yok

İ.E
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Motorola XOOM

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 10