folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teknolojiye Bak!Hayali Bile Harika!!

Teknolojiye Bak!Hayali Bile Harika!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Geçenlerde bi muhabbeti geçmişti.Microsoftun geleceğe ait planları arasında şöle bişey varmış:

Bigün buzdolaplarına veri yükleyebilir hale gelicez.Raflarda olması gereken yiyecek ya da içecek limitini önceden buzdolabına bildirmiş olup,herhangi bir öğenin limitin altına düşmesi durumunda buzdolabının alarm vermesi durumu söz konusuymuş.Bu günlerde bunu yapabilmak biraz muhtemel gibi duruyo ama sonrası daha ilginç....Buzdolabı eksik elemanı farkedince alarm çalıştırmaktan daha mantıklı bişey yapıp cep tel.nunuzla bağlantıya geçerek tel.ununuza sms yollayacakmış.(Yok efendim yumurtanız az kalmış.Gidip yumurta alın...gibi)...........Bi de bu fikrin daha orjinali var ki akıllara zarar..Ne kadar ilerde olur bilmiyorum ama buzdolabı-ki buna artık bizim hanım desek yeridir- yukarda belirtilen durumda kaldığında bakkalla irtibata geçip sizin yerinize eksiği sipariş ediyo.....Oha amk bi gidp almadığı kaldı... :)))

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçenlerde bi muhabbeti geçmişti.Microsoftun geleceğe ait planları arasında şöle bişey varmış:

Bigün buzdolaplarına veri yükleyebilir hale gelicez.Raflarda olması gereken yiyecek ya da içecek limitini önceden buzdolabına bildirmiş olup,herhangi bir öğenin limitin altına düşmesi durumunda buzdolabının alarm vermesi durumu söz konusuymuş.Bu günlerde bunu yapabilmak biraz muhtemel gibi duruyo ama sonrası daha ilginç....Buzdolabı eksik elemanı farkedince alarm çalıştırmaktan daha mantıklı bişey yapıp cep tel.nunuzla bağlantıya geçerek tel.ununuza sms yollayacakmış.(Yok efendim yumurtanız az kalmış.Gidip yumurta alın...gibi)...........Bi de bu fikrin daha orjinali var ki akıllara zarar..Ne kadar ilerde olur bilmiyorum ama buzdolabı-ki buna artık bizim hanım desek yeridir- yukarda belirtilen durumda kaldığında bakkalla irtibata geçip sizin yerinize eksiği sipariş ediyo.....Oha amk bi gidp almadığı kaldı... :)))

-----------------------------

bu sistem yapılalı çook oldu...

İstersen sana da satabılırım :)

Oteller ıcın kullanılıyor...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

microsoft yakında tuvalet ıhtıyacımızıda kendısı gorur :I

boyle yasam ıstemem ben

acıp bakmalıyım ne eksık ne lazım yemek ne yapmalıyım

bunları bıle dusunmeyecek kadar tembellestırıp ıyıce gerızekalı yapacak bu mıcrosoft bızı

hala ısrarlıyım bı banyo terlıklerımız kaldı elımızde onuda alcaklar

tırsıyorum

belirtili isim tamlamalı bır dipnotcuk : bu sıstem ıyı sırt kaşıyabılıyorsa susabılırım ...

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Valla sat hoca ya.Tam benlik bişey :D

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    vallla enteresan yakında ne olacak bakjalım bu pek zor bişey gibi görünmüyor ama yinede güzel.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 5