folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Teknosa, Kliksa Gibi Sitelerden Taksitli Telefon Alisverisi

Teknosa, Kliksa Gibi Sitelerden Taksitli Telefon Alisverisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Hocalar, babam telefon almak istiyor istedigi telefon asus zenfone 5 ve bu sadece teknosa ve kliksa da var. Ama malum telefonda taksitli alisverise izin verilmiyor. Nette biraz arastirdim hediye ceki vs ile yapanlar olmus fakat su an o da yok galiba. Varmidir bunun baska bir yontemi ???

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Biraz beklesin. Yakında taksit olayı geri gelcek. Haberlerde izledim. Bankalar kart sahibinin gelirine göre taksit ve para miktarını özel yapacak. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Biraz beklesin. Yakında taksit olayı geri gelcek. Haberlerde izledim. Bankalar kart sahibinin gelirine göre taksit ve para miktarını özel yapacak. 

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25367653.asp

2 seneye anca o iş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Zenfone 4 verebiliyoruz  Zenfone 5 i taksitli için eve geçim yazcam

32,99 
    TL x 24 AY
    250 MB İLE BİRLİKTE

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Ben teknosadan aldim hocam 540 liralık bir telefondu  500 liralik çek aldim taksitle ustune 40 lira pesin odedim aldim gecen gun arkadasa zenfone almaya gittik 750 liranin ustunde alirsan ing kredisi ile veriyorlar ama o gun teknosa stoklarinda zenfone 6 yoktu almadik

#....
Toplam Hit: 1279 Toplam Mesaj: 5