folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Teknosa Ürün Değişimi Hediye Çeki

Teknosa Ürün Değişimi Hediye Çeki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Müridler 2 yıldır kullandığım notebook u 2-3 hafta önce birkaç sorundan dolayı servise gönderdim. Dün yurtiçi kargo ile bir belge göndermişler, yedek parça bulunamamış 20 iş gününde, bu sebeple değişim hakkım oluşmuş.

Ama 2 yıllık bir model, satın aldığım teknosaya gidip anlatım durumu, hediye çeki vereceklerini söylediler.

Ancak teknosanın fiyatlar malum, hep piyasanın üzerinde. Bu sebeple hediye çeki değil de nakit olarak iade almak istiyorum.

Bunun bir yolu var mı ? Bu konuda bilgili yada yardımcı olabilecek teknosa çalışanı var mıdır ? Hediye çeki alıp 200-300 zararla belki çeki satabilirim ama o zaman da hiçbir anlamı kalmıyor farkşı yerden almanın, aynı hesaba geliypr. Var mı bir öneriniz/bilginiz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

nakit almanın mümkünatı yok hocam. iade/değişim çeki veriyorlar. teknosanın fiyatları bazen ucuz olabiliyor. şu turuncu indirimleri takip et. ben daha geçen heryerde 2100 civarında gezen notebook'u teknosa.com turuncu indirimden 1900 tl ye aldım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

nakit almanın mümkünatı yok hocam. iade/değişim çeki veriyorlar. teknosanın fiyatları bazen ucuz olabiliyor. şu turuncu indirimleri takip et. ben daha geçen heryerde 2100 civarında gezen notebook'u teknosa.com turuncu indirimden 1900 tl ye aldım.

Kötü oldu bu, neyse bakarız artık.

Bu arada olayı da anlatayım, notebook un garantisinib bitmesine 1 hafta kala servise gönderdim. Aşırı ısınma sorunu vardı-fanlardan olduğunu düşünüyordum. Klavyede birkaç tuş sorun çıkarıyordu, ekranın menteşeleri gevşemişti ve genel olarak 2 yıllık bir bilgisayarda olabilecek yavaşlama ve aşırı ısınmaya bağlı donma oluyordu.

Bende güzelce durumu anlatan bir not tazıp servise gönderdim, enteresan bir şekilde 2 hafta da 20 iş günü geçmiş-parça temin edilememiş (herhalde artık üretilmediğinden bulunamayacağını anladılar, bekletmemek için erken davrandılar) ve değişim hakkım olmuş. 

Şimdi yeniden notebook seçmek ve turuncu indirimi beklemel gerekli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

teknosadan arkadaşın olsa admla anlaşıp senin çekin değerinde mal alındığındaçeki bozdurmanı sağlayabilri ama zor iş en kolayı gidip bi 100-200 tl altına çeki bozdurmak r10 gibi sitelerde alıcısı olur onların

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

dh de bu tarz çekleri satıyorlar 50-100 düşüğüne satabilirsin özelliklede turuncu indirim zamanlarında hemen alırlar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

23 ay kullandığım asus notebok'un parasını ben vatan bilgisayardan nakit olarak almıştım.
    Cihazı taksitle almışsınız geri ödemeyi de taksitle yaparız dediler hayır dedim peşin yapacaksınız ben sonuçta cihazın taksitlerini bitirdim para size geçti, onlarda peki dedi ödediler çatır çatır ama 15 gün bekletti namussuzlar

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Nakit olarak da veriliyormuş, ama şu an kasa da yeterli para yok dediler, çek olarak verdiler. Ufak bir isim karmaşası da olduğundan ve işlemler 20 dakika sürdüğünden kabul ettim, çek olarak aldım.

Bilgisayarı 2 yıl 7 gün sonra iade aldılar:) Hoş bir şey , ilk defa şansım yaver gitti, ilginç.

Üstüne para ekleyip macbook almak istiyorum ama macbook pro da autocad, catia , photoshop kullanılabiliyor mu ? crack oluyor mu bunlarda bilmiyorum, bilen birisi aydınlatırasa sevinirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

oluyor

Toplam Hit: 1897 Toplam Mesaj: 8