Teknosa Yazıcı Ve Video Kamerada Kampanya Başlattı.
-
Arkadaşlar broşürde 26-29 Nisan aralarında diyor haberiniz olsun

Baskı Çözünürlüğü-renkli (dpi) : 4800 x 1200 Baskı Çözünürlüğü-s/b (dpi) : 1200 Yazıcı Tipi : Çok Fonksiyonlu Yazıcı Fonksiyon : Fotokopi, Tarayıcı, Yazıcı Tarama Çözünürlüğü (dpi) : 1200 x 2400 dpi (Optik) Desteklenen Kağıt Tipi-1 : Kağıt, Zarflar, Saydamlar
Fiyatı: 99 YTL (Arkadaşım daha 3 gün önce 150 ytl aldı aynısını :D:D Şans işte)
______________________________________________________________________________________________
SAMSUNG VP-D3712 DİJİTAL VİDEO KAMERA
- 2,5” LCD ekran
- Dijital görüntü sabitleyici
- 34x optik-1200x dijital zoom
- Mini DV sistem formatı
- 800.000 piksel
Fiyatı: 249 YTL
_________________________________________________________________________________________
-
Mayız ta NOKİA N96 çıkacakmış napcan video camerayı arkadaş. Eşşek gibi boynundamı gezdirecen.
-
He baj unutma mayızda :) :)
-
Aynen ya bende 160 a aldım 8 ay önce sonra iki ay fazla değil yine 99 ytl ye çekmişlerdi fiyatı baya bir kursağıma oturmuştu para.
-
bende 23 nisanda aldım 150 ye :)
ama şimdi merak ettim endne bu ürünü böyle ucuzlattılar acaba bi hatası felanmı var
-
Beyler nasıl bu yazıcıyı önerir misiniz? Aynı zamanda tarayıcıda sanırım değil mi? (Tarama Çözünürlüğü (dpi) : 1200 x 2400 dpi (Optik))
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------bende 23 nisanda aldım 150 ye :)
ama şimdi merak ettim endne bu ürünü böyle ucuzlattılar acaba bi hatası felanmı var
-----------------------------Hayır daha kaliteli ürünler daha makul fiyata üretiliyor bunlar elden çıkmadan onlar gelirse bu mallar elde kalır.
Bende bi kaç daha sabresdin bunların çok daha iyileri gelir.
-
Teknosadan birşey alınmaz başınız ağrımasın beyler..
-
Fiyatları makul ama aldıktan sonra iş deişiyor.
Toplam Hit: 1766 Toplam Mesaj: 9