Tekrar İnternet Sorunu
-
Ya müridler geçtiğimiz aylarda internetle ilgili sorunlarımı yazmıştım ve smile adslden bir mürid yardımcı oldu ve 8 mbit olan hızımı 2 mbit'e düşürerek internetmi düzeltti fakat bu seferde rapid premiumum olduğu halde en fazla 130 kb ile indiriyorum 4mbite geçmek istiyorum fakat altuca bana kopmalar yaşarsın dedi eğer böyle olcaksa ben smile'i kapattırmak istiyorum lütfen yardım edin
-
Ya ülkede şu internete bi çözüm bulamadılar var yha sonra bişiler yazdıkmıda yok bişi oluo. Alt yapı yok ülkede
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya ülkede şu internete bi çözüm bulamadılar var yha sonra bişiler yazdıkmıda yok bişi oluo. Alt yapı yok ülkede
-----------------------------Sen bul hocam (:
-
bulundugun bölgedeki santral yükü kaldırmıyosa zaten 4 veya 8 e gecsende fayda etmez hocam... alt yapı meselesi bide santral iyi olacak...
-
4'ü kaldırmayan bi santral var mıdır ?
-
4 Mb i kaldırmayan santral yoktur.yeter ki senin santralle aranda ki mesafe 2 km altında olsun arkadaşlar 8 mb hızı alabilmek için santral ile senin evin arasında 1 km altın da olması gerekmektedir.4 km içinde 2 km ben de smileadsl kullanıyorum ve hızım 7 mb leri buluyor mesaafem 1300 m hesabının siz yapın
-
Peki altuca hocam sen neden bana 4 mb yaparsam kopmalar olur dedin
-
4 kb puha
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
4 kb puha
-----------------------------Çaktırma :D
-
4 KB diye bişe yazmadık çok yaratıcısınız
SweeneyTodd bunu yazdı: