Tekrardan Psp Arıyorum (3004)[Alınık Acil]
-
sağlam psp arıyorum 200-230 gibi bi fiyatı geçmeden sağlam olan psp arıyorum kırılmış olması ve istanbul da olması ilk tercihimdir saygılar (not: bu sefer kendime değil)
-
uppp
-
ps2 var hacı :D psp ben de arıyorum ama temiz yok piyasada ancak sıfır alacaksın:S
-
Başlığı gördükten sonra, içim gitti, tahribattan birinden 100TL ye psp 1xxx almıştım, sağolsun, güzel alışveriş yapmıştık 1-2 yıl önce. Ama kardeşime verdim. Şimdi bir daha mı alsam diye bakıyordum ki,
şöyle bir ilan gördüm :/ Ama 2 gün önce kayıt olmuş sahibinden'e. Konuşmak, sormak, anlamak lazım, dolandırıcı mı değil mi diye. asiminnesli, detaylı konuşana çok bilgi alana kadarda sakın alayım deme şimdilik bu linkten.
Edit : Araştırdığım kadarıyla adam Mardin de. "DOĞAN TİC.İLETİŞİM LTD.ŞTİ" diye şirketi var. Diğer ilanlarda da baya ucuz ürünler listelemişler. Acaba kaçak/çalıntı mal filan mi satıyorlar diye düşünmekteyim :/
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Başlığı gördükten sonra, içim gitti, tahribattan birinden 100TL ye psp 1xxx almıştım, sağolsun, güzel alışveriş yapmıştık 1-2 yıl önce. Ama kardeşime verdim. Şimdi bir daha mı alsam diye bakıyordum ki,
şöyle bir ilan gördüm :/ Ama 2 gün önce kayıt olmuş sahibinden'e. Konuşmak, sormak, anlamak lazım, dolandırıcı mı değil mi diye. asiminnesli, detaylı konuşana çok bilgi alana kadarda sakın alayım deme şimdilik bu linkten.
Edit : Araştırdığım kadarıyla adam Mardin de. "DOĞAN TİC.İLETİŞİM LTD.ŞTİ" diye şirketi var. Diğer ilanlarda da baya ucuz ürünler listelemişler. Acaba kaçak/çalıntı mal filan mi satıyorlar diye düşünmekteyim :/
-----------------------------fıyat cok uygun aslında
guvenılır oldugunu bılsem tum urunlerı alırdım sattıklarınıda mardınde kacak mal cok oluyor cın agırlıklı olabılıyor yada dubaı urunlerı gelıyor dubaılerde sıkıntı pek olmuyor .gıdıp gormeden almak cok akıl karı degıl cok ıtımat etmeyın derım
-
Aslında tahribattan Mardin de olan muritler çıksa da, gidip görseler şu PSP 3004 leri :) Eğer gerçekten çok temiz sıfırsa, tahribattaki herkes alır bence :)
-
ürün satılmış bile :)
-
görmeyenelr için son up