folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Tekrardan Psp Arıyorum (3004)[Alınık Acil]

Tekrardan Psp Arıyorum (3004)[Alınık Acil]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sağlam psp arıyorum 200-230 gibi bi fiyatı geçmeden sağlam olan psp arıyorum kırılmış olması ve istanbul da olması ilk tercihimdir saygılar (not: bu sefer kendime değil)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

uppp

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

ps2 var hacı :D psp ben de arıyorum ama temiz yok piyasada ancak sıfır alacaksın:S

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Başlığı gördükten sonra, içim gitti, tahribattan birinden 100TL ye psp 1xxx almıştım, sağolsun, güzel alışveriş yapmıştık 1-2 yıl önce. Ama kardeşime verdim. Şimdi bir daha mı alsam diye bakıyordum ki,

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3004-sadece-130-tl-66678241/detay/?

şöyle bir ilan gördüm :/ Ama 2 gün önce kayıt olmuş sahibinden'e. Konuşmak, sormak, anlamak lazım, dolandırıcı mı değil mi diye. asiminnesli, detaylı konuşana çok bilgi alana kadarda sakın alayım deme şimdilik bu linkten.

Edit : Araştırdığım kadarıyla adam Mardin de. "DOĞAN TİC.İLETİŞİM LTD.ŞTİ" diye şirketi var. Diğer ilanlarda da baya ucuz ürünler listelemişler. Acaba kaçak/çalıntı mal filan mi satıyorlar diye düşünmekteyim :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Başlığı gördükten sonra, içim gitti, tahribattan birinden 100TL ye psp 1xxx almıştım, sağolsun, güzel alışveriş yapmıştık 1-2 yıl önce. Ama kardeşime verdim. Şimdi bir daha mı alsam diye bakıyordum ki,

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3004-sadece-130-tl-66678241/detay/?

şöyle bir ilan gördüm :/ Ama 2 gün önce kayıt olmuş sahibinden'e. Konuşmak, sormak, anlamak lazım, dolandırıcı mı değil mi diye. asiminnesli, detaylı konuşana çok bilgi alana kadarda sakın alayım deme şimdilik bu linkten.

Edit : Araştırdığım kadarıyla adam Mardin de. "DOĞAN TİC.İLETİŞİM LTD.ŞTİ" diye şirketi var. Diğer ilanlarda da baya ucuz ürünler listelemişler. Acaba kaçak/çalıntı mal filan mi satıyorlar diye düşünmekteyim :/

-----------------------------

fıyat cok uygun aslında 

guvenılır oldugunu bılsem tum urunlerı alırdım sattıklarınıda mardınde kacak mal cok oluyor cın agırlıklı olabılıyor yada dubaı urunlerı gelıyor dubaılerde sıkıntı pek olmuyor .gıdıp gormeden almak cok akıl karı degıl cok ıtımat etmeyın derım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Aslında tahribattan Mardin de olan muritler çıksa da, gidip görseler şu PSP 3004 leri :) Eğer gerçekten çok temiz sıfırsa, tahribattaki herkes alır bence :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ürün satılmış bile :)

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

görmeyenelr için son up

Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 8