Tekstil Wordpress Tema
-
Selam Müritler,
Saatlerdir şöyle tekstil işi yapan biryer için wordpress tema arıyorum ama bi cacık bulamadım. Adamlar lcw ya filan çalışıyorlar. cardellinojeans.com gibi birşey istiyorlar fakat ben epeydir flash tan uzak kaldım, bir de artık eskidi, yeni sistemler daha iyi olur diye düşünüyorum.
Şöyle mavi tonlarda alengirli yanarlı dönerli,(Çünkü neredeyse hiç çerik vermediler, logo ve adresleri o kadar. ) önereceğiniz free temalar var mı? Warez kullanmayım diyorum sıkıntı olursa çok fazla bilgim yok uğraşamam. Godaddy den wordpress hosting şeysi aldım kendisi kurdu vs...
Wordpres le haşir neşir müritlerden yardım ve önerilerini bekliyorum bi zahmet...
JOE tarafından 30/Eyl/15 01:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Elimde bi adet varez var ama bişeyler yapmak istiyorsanız neden 59$ verip bi tema satın almazsınız ki anlamış değilim :)
Galiba Elimde olan temanın ismi ferado themeforest ten bakabilirsin belkide varez değilde beleş sürümüde olabilir tam hatırlamıyorum baktıktan sonra işine yararsa pm at
-
Hocam kusura bakma alışveriş teması anlamışım tekstil deyince satış için sandım
-
Yaptım bişiler ama nasıl olmuş bilemedim.
-
up
-
Hocam logo çok sırıtıyor bir de sitenin o kenarları biraz daha daralt sana zahmet. ortaya emaneten koyulmuş gibi duruyor sayfa :)
-
JOE bunu yazdı
Selam Müritler,
Saatlerdir şöyle tekstil işi yapan biryer için wordpress tema arıyorum ama bi cacık bulamadım. Adamlar lcw ya filan çalışıyorlar. cardellinojeans.com gibi birşey istiyorlar fakat ben epeydir flash tan uzak kaldım, bir de artık eskidi, yeni sistemler daha iyi olur diye düşünüyorum.
Şöyle mavi tonlarda alengirli yanarlı dönerli,(Çünkü neredeyse hiç çerik vermediler, logo ve adresleri o kadar. ) önereceğiniz free temalar var mı? Warez kullanmayım diyorum sıkıntı olursa çok fazla bilgim yok uğraşamam. Godaddy den wordpress hosting şeysi aldım kendisi kurdu vs...
Wordpres le haşir neşir müritlerden yardım ve önerilerini bekliyorum bi zahmet...
cardellinojeans.com bu tema satılan bir tema mı ?