Telbo Voip Ücretsiz Arama Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Dün gece telbo dan 10$ lık kredi aldım. Sınırsız dünya paketi ile 36 ülkenin sabit hatlarını ücretsiz arayabiliyorsunuz. Gerçi ben birtek türkiyeyi arayacağım ama... Kullanıcı sayfama girdim. Subscription off yazıyor. Kredi aldıktan sonra bu paketi seçmem gerekiyormuş. Bende Buy credits bölümünden 5.95$ olan bu 1 aylık paketi seçiyorum. Fakat bir türlü olmuyor. Alamadım gitti fıtık etti beni. Bilmediğim birşeymi var diyorum acaba ilk paketi harcıyoruz ondan sonraki alımlardamı geçerli oluyor, bir bilene sormak gerek... Adamlara 2 kez yazdım, acaba sorun bendemi dedim falan okumadığım FAQ kısmı kalmadı enson dedim ha sizi FUQ yani...

Kullanan varmı acaba prosedür falan nedir anlatabilen biri varsa çok bahtiyar olurum... Birkaç websitesi okudum ama bu konu hakkında yazı yok elbetteki. Adamlar reseller, kimse yoğurdum kara dememiş tabikide...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    siteyi bilmiyorum ama belki sadece 1 aylık almanı kabul etmiyordur, 6-12 falan almanı istiyor olabilir. Hangi browserı kullanıyorsun bilmiyorum ama birde explorerla dene.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

sınırsız olması mümkün değil dostum siteyi bilmiyordum inceledim bir adil kullanım ilkesi var o kısmı oku. Sanırım 10000 dakika filan bir de günlük sınırlaması var. Keşke almadan önce sorsaydın çok daha güvenilir bilindik ve 3 ay sabit hatlar bedava başka şirketler var..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Yok hocam baktım ben gerçek yani...

Unlimited World

$5.95/Month

Aylık 5.95'e sabit hatlarla sınırsız diye geçiyor. Lakin adil kullanım ilkesinden kastı şu:

- Günde 6 saati geçemezsin.

- Günde 50 arama yapabilirsin.

- Aylık 10.000 saati geçemezsin.

Onun adil kullanımdan kastı bu. Diğer voip servis sağlayıcılardan daha iyi diye sabit hat aramaları bunu seçmiştim. Krediyi aldıktan sonra öyle değil böyle derlerse harbi şerefsizlik yapıyorlar hani. Baktım olmadı voipraider alayım diyorum. o daha garanti diyorlar...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Paypalla falan ödediysen itiraz et paranı geri al.Ama sana tavsiyem voipraider bile olsa güvenme ve git en iyisi skype den al hem temiz hem uğraşsız

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

10000 dakika hocam sınırsız olması mümkün değildir. bende inceledim dahada artı günlük limitinde var.Birde öneri bu konuda smslisto ya güvenebilirsin 10 euro'ya 3 ay sabit hatlar bedava cep telefonlarıda çok ucuz sip desteği var ses kalitesi çok çok iyi ve yıllardır çok güvenilir bir betamax şirketidir.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Telbo kullanan yok galiba? Benim sorunum kredi almak falan değil hani aldım var 10$ köşede. Fakat işte bu paketlere üye olmak gerekiyormuş, ben ona üye olamadım. Accountuma giriyorum, "Subscription OFF" yazıyor yani abonelik yok diyor. Abone olmaya çalışıyorum bi türlü nasıl olunuyor bilemedim. Esasında bu betamax şirketinin kullanıcı panelleri aynı. Betamax ın başka şirketlerinle çalışan bir arkadaş varsa o nasıl paket alıyor, nasıl kredi alıyor bi anlatıverirse de çok makbule geçer... Bizde bari doğrumu yapıyormuşuz öğrenelim...

Toplam Hit: 1630 Toplam Mesaj: 7