Telefon Açılınca Net Gidiyo
-
müridler ev telefonunu açınca net gidiyo. split cihazını ve kobloları değiştirdim sorun hâlâ devam ediyor. başka nerde sorun olabilir?split cihazını değiştirmeden önce telefon acayip hışırtı yapıyodu ama şimdi o geçti.
-
benimde başıma gelmişti. splinterları değiştir yeni ve kaliteli bişeyler al. ve kabloları düzgün taktığından emin ol. ben böyle çözmüştüm.
edit : splinter ın kalitesi büyük fark yapıyor. dandik bişey vardı bende onu değiştirince düzeldi. belki seninkide dandiktir :|
-
bina hattında sorun olabilir telekomu ara ücretsiz bakıyolar
-
telefonu paralel bağlama splinter kullan
bizim evde 2 tel var 3 splinter kullanıyom :D
paraleldeki telefonda 1 tane
hattı çektiğim telefonda 2 tane var
demem şuki eğer hattı çektiğinden başka tel varsa başka odada felan onada splinter tak
-
şimdi bişeyi farkettin telefonun ahizesini kaldırınca değil geri koyunca gidiyomuş (yada bu yeni splitin mallığı)
-
splinter degil arkadaslar splitter :) dağıtıcı yani. bende de aynı sorun wardı eger evinde odalar arasında paralel baglantılar warsa ana hattın nereden geldigini bul ve modeme gidecek olan hattın kablosunu da bul ( bunu deneyerek öğreneceksin ) ona göre Line - Modem - Phone şeklinde yerleştir. Kabloları kesip birleştirince bişey olmuyo benim evimde de o şekilde baglı
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------
splinter degil arkadaslar splitter :) dağıtıcı yani. bende de aynı sorun wardı eger evinde odalar arasında paralel baglantılar warsa ana hattın nereden geldigini bul ve modeme gidecek olan hattın kablosunu da bul ( bunu deneyerek öğreneceksin ) ona göre Line - Modem - Phone şeklinde yerleştir. Kabloları kesip birleştirince bişey olmuyo benim evimde de o şekilde baglı
-----------------------------kelimer önemli değil işlevi önemli
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kelimer önemli değil işlevi önemli
-----------------------------hayranım sana dj_alper konfüçyus 1 sen 2 :))
-
arkadaşların dediği gibi giriş yerlerini doğru taktığından emin ol
paralelinde telefon varsa onu cıkart
bunları zaten arkadaşlar yazmış da sırf neden hemen üstündeki adamın yazdığını alıntı yapıyorsunuz onu çok merak ediyorum? -
split cihazının kablolarını yanlış takmışındır. bazen üstünde yazanla bağlandığı aynı olmayabiliyor , artık o 3 kablonun kombinasyonlarını deneyeceksin