folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Telefon Açılınca Net Gidiyo

Telefon Açılınca Net Gidiyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    müridler ev telefonunu açınca net gidiyo. split cihazını ve kobloları değiştirdim sorun hâlâ devam ediyor. başka nerde sorun olabilir?split cihazını değiştirmeden önce telefon acayip hışırtı yapıyodu ama şimdi o geçti.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

benimde başıma gelmişti. splinterları değiştir yeni ve kaliteli bişeyler al. ve kabloları düzgün taktığından emin ol. ben böyle çözmüştüm.

edit : splinter ın kalitesi büyük fark yapıyor. dandik bişey vardı bende onu değiştirince düzeldi. belki seninkide dandiktir :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bina hattında sorun olabilir telekomu ara ücretsiz bakıyolar

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

telefonu paralel bağlama splinter kullan

bizim evde 2 tel var 3 splinter kullanıyom :D

paraleldeki telefonda 1 tane

hattı çektiğim telefonda 2 tane var

demem şuki eğer hattı çektiğinden başka tel varsa başka odada felan  onada splinter tak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    şimdi bişeyi farkettin telefonun ahizesini kaldırınca değil geri koyunca gidiyomuş (yada bu yeni splitin mallığı)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    splinter degil arkadaslar splitter :) dağıtıcı yani. bende de aynı sorun wardı eger evinde odalar arasında paralel baglantılar warsa ana hattın nereden geldigini bul ve modeme gidecek olan hattın kablosunu da bul ( bunu deneyerek öğreneceksin ) ona göre Line - Modem - Phone şeklinde yerleştir. Kabloları kesip birleştirince bişey olmuyo benim evimde de o şekilde baglı

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    -----------------------------
    splinter degil arkadaslar splitter :) dağıtıcı yani. bende de aynı sorun wardı eger evinde odalar arasında paralel baglantılar warsa ana hattın nereden geldigini bul ve modeme gidecek olan hattın kablosunu da bul ( bunu deneyerek öğreneceksin ) ona göre Line - Modem - Phone şeklinde yerleştir. Kabloları kesip birleştirince bişey olmuyo benim evimde de o şekilde baglı

kelimer önemli değil işlevi önemli 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

yTSe_JaM bunu yazdı:

kelimer önemli değil işlevi önemli 

hayranım sana dj_alper konfüçyus 1 sen 2 :))

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

arkadaşların dediği gibi giriş yerlerini doğru taktığından emin ol
    paralelinde telefon varsa onu cıkart
    bunları zaten arkadaşlar yazmış da   sırf neden hemen üstündeki adamın yazdığını alıntı yapıyorsunuz onu çok merak ediyorum?

Selam ve dua ile...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    split cihazının kablolarını yanlış takmışındır. bazen üstünde yazanla bağlandığı aynı olmayabiliyor , artık o 3 kablonun kombinasyonlarını deneyeceksin

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 10