Telefon Açılmıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilirsiniz bir başlık açmıştım telefon beyaz ekranda kalıyor diye.Telefonu KVK servise verdim.Geldi.Ücret istemediler.İyi hoş.Gittim telefoncuya aldım telefonu.Sim kartını taktım.Açtım.Açıldı attım cebe.Gidiyorum 5-6 dakika sonra cebimden çıkardım telefon kapalı.Tekrar açtım açıldı.Bu olay 1 günde 3-4 kere tekrarlandı.Kapanıyor açıyorum.Sonunda kapandı ve açamıyorum.Araştırdım diyorlar batarya ayakları basmıyordur.Temizledim yine açılmıyor.Bataryayı başka telefona takınca açılıyor.O telefonunkini bana takınca açılmıyor....Serviste mekanik ve elektronik değişim yapıldı bu arada....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benzer bir sorun bendede vardı

garantiye vermiştim ekranını kasasını falan değiştirmişler düzelmişti sonra tekrar aynı arızayı verdi

aynı parçaları tekrar değiştirdiler şimdi düzgün.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tekrar servise verip hatalı vermişsiniz desen ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Ya veririm vermesinede babamın imzası lazım oda sıkıldı.Sx1 vardı 5 kere servise gitmişti.Buda 3 kere gitti.2. gidişinde bluetooth değişti o günden sonra sapıttı makine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    35ygt45 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya veririm vermesinede babamın imzası lazım oda sıkıldı.Sx1 vardı 5 kere servise gitmişti.Buda 3 kere gitti.2. gidişinde bluetooth değişti o günden sonra sapıttı makine
    -----------------------------
    bence babanın imzasını taklit etme zamanın geldi :) herkes hayatında en az bir kere yapmıştır...hadi yapabilirsin :p
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 5