Telefon Açılmıyor...
-
Arkadaşlar bilirsiniz bir başlık açmıştım telefon beyaz ekranda kalıyor diye.Telefonu KVK servise verdim.Geldi.Ücret istemediler.İyi hoş.Gittim telefoncuya aldım telefonu.Sim kartını taktım.Açtım.Açıldı attım cebe.Gidiyorum 5-6 dakika sonra cebimden çıkardım telefon kapalı.Tekrar açtım açıldı.Bu olay 1 günde 3-4 kere tekrarlandı.Kapanıyor açıyorum.Sonunda kapandı ve açamıyorum.Araştırdım diyorlar batarya ayakları basmıyordur.Temizledim yine açılmıyor.Bataryayı başka telefona takınca açılıyor.O telefonunkini bana takınca açılmıyor....Serviste mekanik ve elektronik değişim yapıldı bu arada....
-
benzer bir sorun bendede vardı
garantiye vermiştim ekranını kasasını falan değiştirmişler düzelmişti sonra tekrar aynı arızayı verdi
aynı parçaları tekrar değiştirdiler şimdi düzgün..
-
tekrar servise verip hatalı vermişsiniz desen ?
-
Ya veririm vermesinede babamın imzası lazım oda sıkıldı.Sx1 vardı 5 kere servise gitmişti.Buda 3 kere gitti.2. gidişinde bluetooth değişti o günden sonra sapıttı makine
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya veririm vermesinede babamın imzası lazım oda sıkıldı.Sx1 vardı 5 kere servise gitmişti.Buda 3 kere gitti.2. gidişinde bluetooth değişti o günden sonra sapıttı makine
-----------------------------
bence babanın imzasını taklit etme zamanın geldi :) herkes hayatında en az bir kere yapmıştır...hadi yapabilirsin :p
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 5