folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Ahttı İptal Olunca İnternette İptal Olurmu

Telefon Ahttı İptal Olunca İnternette İptal Olurmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    selam arkadaslar telefon faturası fazla gelince bizim babada telefonu kapatacakmış ama ben internet kullandıgım için benide etkilermi? yoksa internet ile telefon bagımsızmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tabiki etkiler senin internette gidecek..

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abü telefon hattı ile adsl hattı ayrı olur o yüzden kesilen telefon hattınsa adsl çalışır.

adsl yatırdığın sürece kapanmaz adsl.

444 0 375 dende bu konu hakkında bilgi alabilirsin.

yani telefon hattın ve adsl hattın aynı hat üzerindede olsada önemli değil telefonu yatırmazsan telefon kapanır adsl hiçbişey olmaz ha baban kızarda başlarım internetine ne işim olur gavur icadıyla falan derde adsl de kapatırırsa o zaman gider.

bu olaya şu mantıkla yaklaşalım adsl kesilince telefon kesiliyormu ?

ayrıca adsl kullanabilmen için mevcut telefon hatının açık olmasına gerek yok. aynı hat üzerinden sana adsl açarlar ama telefon fişini takarsın telefona çevir sesi yok :D öle bişey

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca onunla olayı karıştırma.Adam hattı kapatırsa hepsi gider.O santralde ayrıldığı için öyle.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    saol buzul acıklaman için
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    numaran iptal edilmediği sürece sorun olmaz. adsl ve telefon farklı frekanslarda çalıştığı için. biri olmadan öteki olabilir.

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

candas_seven bunu yazdı:
    -----------------------------
    saol buzul acıklaman için
    -----------------------------

bak işine gelen yonunden alıo olayı. abicim canım kardesim senin adsl sinyalin telefon numarana yonlendirilerek sana gonderilio. farklı frenkansta oldugu icin telefonla cakısmıo. yani senin baba kökten bir telefon kapatma operasyonu yaparsa senin ADSL de gümmm.... sinyali nereye gonderecek adamlar? bi tane numarasız kullanıcı vardı bu onun sinyali deip saa mı gonderecekler sinyali :S neyse sen telefonu kököten kapattırmamaya bak :D ya da hatunlarlar fazla muhabbet etme telefonda. anladıgım kadarı ile yasın 18 - 21 arası :D bu yaşlarda olur bu tur seyler... :D fazla konusma telde.

telefonuna sokam internetine bişi olmasın diosan babanla konus bir an evvel :D

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telefon
    telefon's avatar
    Erkek

gomşuya bi operasyon düzenle. onun telefonunu şiittir.

gogo breyvhart sayt törn gogogo ask van. meyk yu si
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

adsl ile telefon her ne kadar ayrı da olsalar adsl sistemi telefona bağlıdır. Bağlantı ücreti denilen birşey var.Bunu amacı telefon sistemindeki "adsl" özelliğini açtırmaktır. Nasıl arayan numaraların görünmesi için telekomdan özellik açtırıyorsanız adsl de böyle bir özelliktir.

Kısacası telefon hattı kapandığı an tüm özellikler iptal olur ve internet erişimi olmaz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    ADSL sinyali telefon sinyalinin üzerine bindirilecek bizlere ulaşır yani telefon sinyali adsl sinyalini taşıma görevi görür senin taşıyıcın yani telefon sinyalin keslildiginde diger  sinyalde kesilecektir benim fikrim bu

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi ben bizzat bu durumla yüz yüze kaldım telefon hattı olmayan yerde adsl çalıştığını biliyorum hatla alakası yok mantıken düşününce öyle oluyor hakklısınız ama olay farklı telekom gelipte sizin evinize gelen kabloyu sökmediği yada kesmediği sürece telefon hattınız fazlada önemli değil ha telefon yine kapalı kalır hattı kapatır ama adsl çalışır adsl ses ile telefon elk ile çalışıyor o yüzden adsl ile telefon hattı birbirinden tamamen bağımsız dial-up dan farkıda buya zaten.

dial-up ile karıştırmayın bana inanmıyorsanız 444 0 375 arayın sorun (tabi anlayan biri çıkarsa) :) bizzat bu konu ile uğraşmıştım ve dediğim gibi çıktı.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2912 Toplam Mesaj: 11