Telefon Alicagim Kararsizim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Aralik ayinda Arabistana gidecegim, gitmiske birde telefon alayim kendime diyorum malum fiyatlar buraya gore daha ucuz. Suan samsung note3 kullaniyorum. Memnunum acikcasi ama bu aralar cok kasmaya donmaya basladi. Iphone5s ve Samsung note3 kullanmis birisi olarak karar veremedim. Sizce Samsung note5 alip devam mi edeyim androide yoksa Iphone6s mi alayim ? 

Telefonu normal sartlarda arama,whatsapp,face vs gibi seyler icin kullaniyorum. Programla felan hic isim yok.

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hocam ne alirsan al ya jarir bookstore ya da extra isimli buyuk magaza zincirlerinden al telefonunu.

Ozellikle cidde'de filistin caddesi denen bu telefoncu ve elektronikcilerin yogunlastigi yerden alma, adamlar senin ulkede gecici oldugunu bildiginden "kitleme" yapabiliyorlar.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bende "sony acro s" var 3 yıldır kullanıyorum hiç öyle donma falan olmuyo.

Note 3 gibi telefon nasıl donma yapar anlamıyorum. Hocam yanlış anlama da paranıza yazık yaa.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

eğer hem ucuz, hem kaliteli malzeme, hem iyi donanım hem uzun giden şarj hem gösterişli bir telefonum olsun diyorsan xiaomi mi4 al.. bugüne kadar birçok telefon kullandım.. fiyatının 3 kat üstünde kalite sunan başka telefon görmedim.. telefonun fiyatı 1.100 tl civarı ama kalitesi 2000 tl lik telefonlardan iyi:)

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

dostum bende samsung kullanıcısıydım iphone 6s aldım telefon hiç donma,kasma vs gibi şeyler olmuyor neden çünkü hiçbirşey yok özgürlük namına herşeyi kısıtlamişlar tabi donmaz tabi hiç birşey olmaz :) hepsi aynı tarz kişileştiremiyorsun samsunglar gibi bataryayı adamlar yükseltecegine indirmiş :D neymiş yeni işlemciler daha az kullanıyormuş :D

6s + 3d touch var sert basınca mosue sag tuşu gibi oluyor bide parmak izi okuyucusunu hayvan gibi yapmişlar şak diye acıyor

karar senin tabi 2 el olarak satmam kullanırım ölene kadar diyorsan samsung al kişileştirmem düz kalsın pc ile hep baglarim dersen iphone

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

hepsinin bir yerde bir yamğu var usta. Note 5 istiyorum bende ama alete usb 2 koymuşlar ya. Herşey güzeldi USB2 nedir :/ 

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tabikide 6s 128 gb,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

"Telefonu normal sartlarda arama,whatsapp,face vs gibi seyler icin kullaniyorum. Programla felan hic isim yok."

Giriş segmentinde kendini kanıtlamış herhangi bir telefon işini görecektir. Amaca yönelik alışveriş yapmak lazım. Boşuna 3000 liralık iPhone, 1500 liralık Samsung modellerine bakma. Yurtdışından alıyor olsan dahi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Hocalar 2 si arasinda cok kararsizim. Her iki markayida kullanmis biri olarak ne alacagima karar veremedim. Ama kesinlikle ikinsinden birini tercih edicegim o yuzden baska marka model oneren arkadaslara cok tesekkur ederim.

Birisi ozgurluk android amma velakin program acmiyorum yada bisi kullanmiyorum o yuzden bir daha android tercih etmemin nedeni ne olabilir diye dusunuyorum.

Digeri apple sadece al tak kullan calistir deyimi icin yaratilmis bisi sanki :))

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 9
telefon tavsiye