Telefon Alıcam 300-500 Arası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim emektar e900 6 yıl sonra mefta oldu bırakda olsun diyenleri duyar gibiyim 300 500 lira arası sıfır kullanışlı telefon arıyorum önerileriniz nelerdir şimdiden teşekür ederim ...

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

eğer 15-20 den fazla program kurmayacaksan kesinlikle samsung galaxy fit. çünkü dahili hafıza sadece 160 mb. 

ikinci seçenek ideos x5. dahili hafıza 2gb veya 4gb. yüzlerce program kurabilirsin. ama bu cihazın ısınma gibi bazı sorunlarının olduğunu duydum. ne derece doğru bilemem.

dediğim gibi eğer 15-20 den fazla program kurmayacaksan kesinlikle galaxy fit.

edit: kesinlikle o paraya nokia felan alma. hiç telefon alma ondan daha iyidir.

tabi cepten internete gireceksin, her zaman her yerden internet, ofis vs. işlerini halledeceksin diye düşünerek böyle bir tavsiyede bulunuyorum. eğer 8 lira verip 1 ay vodafone sınırsız internete girmeyeceksen git eski sağlam nokia telefonlardan al. ama ben internete girerim diyorsan kesinlikle nokia alma.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

HAcı ben program filan kullanmamya :) alo diyim msj atıyım o face vs önemli degil

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

samsung star   350-400  TL arası

kardeşim 2 yıldır kullanıyor tık demedi

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:
    -----------------------------

HAcı ben program filan kullanmamya :) alo diyim msj atıyım o face vs önemli degil

kardeş yanlış anlama da galaxy fit alıp sadece arama ve mesaj atma için kullanacaksan o cihazın hakkını vermemiş olursun. teklifimden vazgeçtim :) eski sağlam nokia telefonlardan al. dokunmatik nokia alma.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

samaccc bunu yazdı:

samsung star   350-400  TL arası

kardeşim 2 yıldır kullanıyor tık demedi

EDİT

usta 3. mesajı okumadım

Usta Nokianın düşük modellerinden 1 tane al 5 yıl daha kullan hem şarjı iyi gider

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Valla ıpad laptop ve evde bilgisayarım var onun için telefondanda pc gibi kullanmak istemiyorum :)

bu iyi gibi bide siyahını bulursak iyi  olur heralde 

Edıt: http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_s7233_white-s7233-wave723-cep-telefonu-(cream-white)/productdetails.aspx?I_ID=51478#allImages

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 7