folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Telefon Almak İstiyorum Ancak Kararsızım

Telefon Almak İstiyorum Ancak Kararsızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efendimiz
    efendimiz's avatar
    Erkek

aklımda olan modeller nokia E72

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-e72-4-gb-hafiza-karti-sinirsiz-ovi-maps-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoke72&categoryId=371946

htc wildfire

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-wildfire/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcwildfire&categoryId=371946

LG

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gt540-optimus/ProductDetails.aspx?productId=telceplggt540&categoryId=371946

bikaç model daha var , tavsilerinizi almak istiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efendimiz
    efendimiz's avatar
    Erkek

çok yardımcı oldu yorumlarınız teşekkür ederim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Htc Wildfire kullaniyorum, cok memnunum, gerci htc desire almak isterdim ama param yoktu. Ama sana sunu soyliyeyim ANDROID li bir cihaz al. Birazdan buraya lamer forumlardan firlamis nokia ci gencler firlarsa lutfen sozlerine kulak asma. Suanki donem icinde Android, wm7 ve iOS isletim sistemli cihazlar haricinde baska bir telefon almanin mantiksiz oldugunu dusunuyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Htc Wildfire kullaniyorum, cok memnunum, gerci htc desire almak isterdim ama param yoktu. Ama sana sunu soyliyeyim ANDROID li bir cihaz al. Birazdan buraya lamer forumlardan firlamis nokia ci gencler firlarsa lutfen sozlerine kulak asma. Suanki donem icinde Android, wm7 ve iOS isletim sistemli cihazlar haricinde baska bir telefon almanin mantiksiz oldugunu dusunuyorum.

-----------------------------

aynen katılıyorum çünkü nokia tekdüze bıkmış olmalısın artık nokiadan bakma çıkardığı telefonun tiplerine falan aldanma zaten beş kuruş etmez tipi ben n8 almayı kafaya koymuştum illa alıcam diyodum ama kullananlara falan sordum yok abi @SpArK Haklı alacaksan 

Android, wm7 yada  iOS sistemli bişey al şimde htc desire var ben mutluyum öneririm ;)

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Yeni telefonlar çok kaba bence... Al bir 2700 weya 2730 c çok karizmatiktir. Yanınada bir sony ericcson mp3 al canavar gibidir. Tutsa tutsa 300 lira tutar bunlar. Alacağın telefonun kamera kalitesine yakın bir digital fotoğraf makinasıda en çok 200 250 dir. 500 liraya herşeyin bir arada kısıtlı bi haywansal boyutlarda olmasımı daha iyidir? yoksa herşeyin yerinde ve kaliteli olmasımı. Ben ikincisinden yanayım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı site arama motorunu kullan telefon yaz 16 sayfa kayıt çıkıyor ve ilk sayfada sırf senin konun haricinde 3-4 tane telefon soran kişi daha var...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6