Telefon Bataryası Şişti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, samsung galaxy s i900 telefonum var, 2 yıldan biraz fazla oldu .. son bi kaç haftadır şarjı olmasına rağmen konuşma

esnasında kapanıyordu.. bugün fark ettim ki batarya şişmiş.. ama çok fazla değil. biraz araştırdım 2 yıl bunların normal ömrüymüş (batarya

orjinal ve japon malı) şimdi yeni bir şey bakıyorum, intrnet üzernden alayım diyorum ama bir sürü sitede çeşit çeşit şeyler yazıyor ve 9 liralık

da 30 liralık da orjinal deniyor :) gerçekten orjinalini bulabileceğim bir site var mı ? orjianlının fiyatını da bilmiyorum. 30 lira da düşük geldi .. o

yüzden emin olmak istiyorum.

not: türk sitelerine bakıyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

up

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

o model telefonların bataryasının orjinalini yapmazlar tenezzül bile etmezler hocam çünkü orjinalini üretecek kadar değerli bir batarya değil

öncelikle çinden çuvallarla türkiyeye getirilirler sonrada güzelce kaliteli süslü bir kaba koyar 30-40 tl den satarlar gelişi 1 tldir

bol bol insanlarımı orjinal diye kandırırlar

senin yapacağın gidip telefoncudan 10 tl ye bir batarya alıp takacaksın gittiği yere kadar kullanacaksın

böyle şeylerede pek kafa yormana gerek yok

çakmada olsa çin işide olsa iyi kötü eskisi kadar gider sorun pek olmaz

zalimadam tarafından 02/Nis/13 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Başarı veya telpa ya sordun mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam ne yaptın sen :) nasıl orjinal bataryası olmaz.. yani elbet daha önceden getirilmiştir bataryalar.. + çin malı değil..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-eb575152vu-galaxy-s-orjinal-batarya-79707689

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9000-galaxy-s-batarya-eb575152vu-76671886

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/orjinal-kaite-samsung-i9000-galaxy-batarya-40109769

buradaki seri numarası benim telefon ile eşleşiyor haa adam aynısını yapabilir ama kutusu orjinale benziyor.. ama yine de emin değilim. ürünler

orjinal olduğunu söylüyorlar ama yarı yarıya fiyat farkı var.

alttaki iki link çin malıymış yaa :S

@citizen, hayır hocam, onlar satış yapıyorlar mı bakayım sitelerine

unbalanced tarafından 02/Nis/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

geç bunları hocam boşuna paranı sağa sola verme gerek yok

benımde sattığım batarya orjinalinden hiç farkı yok üstünde parlak orginal levha var :D

kabıda orjinal kap üstünde madein japan yazıyor ama bana gelişi 4 tl :D

satıyorum 30 tl ye  ama içi hep aynı fark eden bişi yok anlayın artık

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o zaman bana bi ürün tavsiye eder misin hocam ? kaliteli olsun yani şarjı bir kaç gün gitsin ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

o zaman bana bi ürün tavsiye eder misin hocam ? kaliteli olsun yani şarjı bir kaç gün gitsin ..

hepsi aynı bok hocam ama şöyle bişi var

dışı siyah kağıt kaplama olanlar bana daha ucuza gelıyor bu yüzden üstü parlak ve kağıt olmayan kaplama olan batarya al derim

2 çeşit gelıyor dandik olan 4 tl az daha gerçekçi olanlar 6 tl ye gelıyor aşağıdaki ürün en dandiğinden mesela

sadece örnek olsun diye koyorum aklın karışmasın ikiside aynı batayra ama kabları değişik

sad

alttaki resimde 6 tl ye geliyor müşteriler kabı aşağı şekilde olanlardan daha memnun gibi sanki bu durumda orjinal görünümlü batarya az daha iyi gibi 

wewe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

samsung teknik servisine git orjinal istekde bulun getirirler.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 1278 Toplam Mesaj: 9