folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Bilgisine Sahip Ve İlgili Olanlara Toplu Soru ?

Telefon Bilgisine Sahip Ve İlgili Olanlara Toplu Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

telefon almayı planlıyorum verebileceğim max para 350 

ben samsung "s5233" kullandım çok memnundum satmak zorunda klamıştım . şimdi "s5233 wifi " düşünüyorum.

bu paraya bu ayarda başka telefon varmı. siz ne önerirdiniz? çok öle 3g si olsun filan istemem.

ama wifi si olursa en azından bazen işime yarayabilir otobüslerde yolculuk sırasıdna fila sıkılırım ben mesela?

2. sorum  uygun bir tarife arıyorum avea için yani kız arkdaşımla konuşabilmem için en azından avea lılarla sınırsız konuşmam olsun diğer hatlar olmasada olur ama az birşey olursa iyi olur?

3. sorumda telefon ile facebook olayları filan varya bunlar ücretlimi bir ara 0facebook mu ne filan görüyordum ama bilmiyorum olayları.

ücretelri şartları nelerdir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/cccompare.aspx?chkproduct=145011076,145011215,145011028&CS_Catalog=_TELEKOM&CS_Category=_SBA_221_3122_1246_8737

birde bakarmısınız ortadaki telefon fiyatı pahalı olmasına rağmen ürün özellikleri karşılaşınca artısı yok eksisi var gibi sebebi nedir ben birşeymi kaçırıyorum?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Turkcell ve Vodefone'un kampanyalı telefonlarında ücretsiz facebook erişimi var ama normal tarifeleri bilmiyorum.

0.facebook.com'ise resim yok sadece yazı. Anca statüsleri okuyup,yazabiliyorsun.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 733 Toplam Mesaj: 3