Telefon Degisim Talebi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacilar kipadirekt.com dan lg g2 telefon aldim. Ama telefonun ekraninda bi ariza var herhalde. Gunes isiginda boyuna cizgiler gorunuyo. Bu sorun mu yoksa goz yanilmasi mi :/

Bu teli alali bi hafta olmadi. Urunu degisim talebi isteyebilir miyim?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon paralel ithalat ise uyuzluk yapabilirler. LG Türkiye ise sorun çıkarmazlar. Yasal olarak iade edip değişim hakkın var sorunu videoya çek bi kenarda dursun. Telefon garantiden çıksın diye içine şırıngayla su basıyorlarmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Yalnız sitenin tema muhteşemmiş.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam zagen sitede para iade garantisi yazıyor. 1 hafta icinde. Kabul etmezlerse vakit kaybetmeden tüketici haklarina git. 1 haftayi sakin geçirme sorun yaşayabilirsin

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Hacilar kipadirekt.com dan lg g2 telefon aldim. Ama telefonun ekraninda bi ariza var herhalde. Gunes isiginda boyuna cizgiler gorunuyo. Bu sorun mu yoksa goz yanilmasi mi :/

Bu teli alali bi hafta olmadi. Urunu degisim talebi isteyebilir miyim?

var hacı hepsinde o ,ekranla alakalı bişi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kipa migros vs vs elektronik ürün alınmaz aga. git fazla para ver 3 kuruş medimarktan falan al.

vatandan projeksiyon alacaktım ellerinde yoktu 1179a. medimarkta gittim. aynı model epson 1479 tl.

la dedim vatanda bu fiyat falan. hemen nete girdi vatanın siteden fiyatı gördü çıktı aldı aynı fiyata verdi.

tansaştan elektrikli soba alacaktım. başka yerden iki misli fiyat çekti. elemana dedim bunun fiyatı şurda şu diye git ordan al hemşerim banene diyor.

Toplam Hit: 635 Toplam Mesaj: 6