Telefon Degisim Talebi ?
-
Hacilar kipadirekt.com dan lg g2 telefon aldim. Ama telefonun ekraninda bi ariza var herhalde. Gunes isiginda boyuna cizgiler gorunuyo. Bu sorun mu yoksa goz yanilmasi mi :/
Bu teli alali bi hafta olmadi. Urunu degisim talebi isteyebilir miyim?
-
Telefon paralel ithalat ise uyuzluk yapabilirler. LG Türkiye ise sorun çıkarmazlar. Yasal olarak iade edip değişim hakkın var sorunu videoya çek bi kenarda dursun. Telefon garantiden çıksın diye içine şırıngayla su basıyorlarmış.
-
Yalnız sitenin tema muhteşemmiş.
-
Hocam zagen sitede para iade garantisi yazıyor. 1 hafta icinde. Kabul etmezlerse vakit kaybetmeden tüketici haklarina git. 1 haftayi sakin geçirme sorun yaşayabilirsin
-
banneduser bunu yazdı
Hacilar kipadirekt.com dan lg g2 telefon aldim. Ama telefonun ekraninda bi ariza var herhalde. Gunes isiginda boyuna cizgiler gorunuyo. Bu sorun mu yoksa goz yanilmasi mi :/
Bu teli alali bi hafta olmadi. Urunu degisim talebi isteyebilir miyim?
var hacı hepsinde o ,ekranla alakalı bişi
-
kipa migros vs vs elektronik ürün alınmaz aga. git fazla para ver 3 kuruş medimarktan falan al.
vatandan projeksiyon alacaktım ellerinde yoktu 1179a. medimarkta gittim. aynı model epson 1479 tl.
la dedim vatanda bu fiyat falan. hemen nete girdi vatanın siteden fiyatı gördü çıktı aldı aynı fiyata verdi.
tansaştan elektrikli soba alacaktım. başka yerden iki misli fiyat çekti. elemana dedim bunun fiyatı şurda şu diye git ordan al hemşerim banene diyor.