folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Ekran Camı

Telefon Ekran Camı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba, 

Bu ekranı korumak için taktıkları camlar var ya, onlarsız kullanmıyorum ben telefonu.

Düşer patlar korkusuna değil de, ufak tefek çizikleri bile kafasına takan insan olduğum için, anahtarla aynı cebe çok koyuyorum ben telefonu. O yüzden çok çiziliyor. Onun önüne geçmek için kullanmam gerek. 

Bu 20 liralık camlardan taktırıyorum, bu meretler aynı ay içerisinde hava alıyor bir garip görünüyor. Nokta şeklinde başlayıp ekranı istila ediyor ibne hava. 

2 kere taktırdım hava alması yüzünden. 40 lira gitti mi çöpe? Gitti.

Şimdi yine hava aldı ve yine değiştireceğim. 

Bu ömürlük dedikleri dalga var ya. 89 liraya takıyorlar bayağı bir övüp.

Ondan yaptırsam onda da aynı sorunu yaşar mıyım? Bu ekranın camı kırıldı mı 400 - 500 lira, o masraftan beni korur mu bu?

Bir de - diyelim hava aldı - götürsem ne derler? Garantisi nedir? 

Öyle yapma, şöyle yap diye daha akılcıl bir fikri olan varsa buyursun. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam şu siteden giriyosun istediğin modeli istediğin kadar alıyorsun (stoklu al zaten piyasa fiyatıyla aynıya geliyor nerdeyse) sonra kendin yapıştırıyosun mis gibi kullanıyorsun :) canın sıkıldıkça çıkar yenile 

http://www.tumsarf.com/telefon/telefon-kirilmaz-ekran-koruyucu

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun modeli ne hocam senin ? Kenaları bombeli modellerden ise iphone 6x vs hava alır bir şey yapamazsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Telefonun modeli ne hocam senin ? Kenaları bombeli modellerden ise iphone 6x vs hava alır bir şey yapamazsın.

G3 hocam. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Zamanında kullandım hatta kendim çektim cam jelatini ekrana hava falan kalmadı ? Ekranı alkollü bezle temizle (cam jelatinin kutusundan çıkar) Para bandıyla ekrana hafifçe sabitle üstüne bırak kendini yapışır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Zamanında kullandım hatta kendim çektim cam jelatini ekrana hava falan kalmadı ? Ekranı alkollü bezle temizle (cam jelatinin kutusundan çıkar) Para bandıyla ekrana hafifçe sabitle üstüne bırak kendini yapışır.

Hocam yapıştırma esnasında değil. Yapıştırdıktan sonra aradan 1 ay geçiyor ve ufaktan başlıyor hava almaya. 

Simex mi nedir. Ondan takıyorlar. O kalitesiz sanırım. 

Toplam Hit: 660 Toplam Mesaj: 6
telefon telefon ekran camı i̇bne hava