Telefon Ekran Camı
-
Hocalar merhaba,
Bu ekranı korumak için taktıkları camlar var ya, onlarsız kullanmıyorum ben telefonu.
Düşer patlar korkusuna değil de, ufak tefek çizikleri bile kafasına takan insan olduğum için, anahtarla aynı cebe çok koyuyorum ben telefonu. O yüzden çok çiziliyor. Onun önüne geçmek için kullanmam gerek.
Bu 20 liralık camlardan taktırıyorum, bu meretler aynı ay içerisinde hava alıyor bir garip görünüyor. Nokta şeklinde başlayıp ekranı istila ediyor ibne hava.
2 kere taktırdım hava alması yüzünden. 40 lira gitti mi çöpe? Gitti.
Şimdi yine hava aldı ve yine değiştireceğim.
Bu ömürlük dedikleri dalga var ya. 89 liraya takıyorlar bayağı bir övüp.
Ondan yaptırsam onda da aynı sorunu yaşar mıyım? Bu ekranın camı kırıldı mı 400 - 500 lira, o masraftan beni korur mu bu?
Bir de - diyelim hava aldı - götürsem ne derler? Garantisi nedir?
Öyle yapma, şöyle yap diye daha akılcıl bir fikri olan varsa buyursun.
-
hocam şu siteden giriyosun istediğin modeli istediğin kadar alıyorsun (stoklu al zaten piyasa fiyatıyla aynıya geliyor nerdeyse) sonra kendin yapıştırıyosun mis gibi kullanıyorsun :) canın sıkıldıkça çıkar yenile
http://www.tumsarf.com/telefon/telefon-kirilmaz-ekran-koruyucu
-
Telefonun modeli ne hocam senin ? Kenaları bombeli modellerden ise iphone 6x vs hava alır bir şey yapamazsın.
-
mkyb bunu yazdı
Telefonun modeli ne hocam senin ? Kenaları bombeli modellerden ise iphone 6x vs hava alır bir şey yapamazsın.
G3 hocam.
-
Zamanında kullandım hatta kendim çektim cam jelatini ekrana hava falan kalmadı ? Ekranı alkollü bezle temizle (cam jelatinin kutusundan çıkar) Para bandıyla ekrana hafifçe sabitle üstüne bırak kendini yapışır.
-
mkyb bunu yazdı
Zamanında kullandım hatta kendim çektim cam jelatini ekrana hava falan kalmadı ? Ekranı alkollü bezle temizle (cam jelatinin kutusundan çıkar) Para bandıyla ekrana hafifçe sabitle üstüne bırak kendini yapışır.
Hocam yapıştırma esnasında değil. Yapıştırdıktan sonra aradan 1 ay geçiyor ve ufaktan başlıyor hava almaya.
Simex mi nedir. Ondan takıyorlar. O kalitesiz sanırım.